Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálené Poříčí doma jasně porazilo Preštice B a tak body zůstávají doma!


0

Pro diváka velmi pohledné utkání s několika šancemi vyšlo lépe domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrý úvod zápasu přinesl v 1. minutě vyloženou šanci Přeštic, kterou zneškodnil výborným zákrokem Prantner. Ihned z protiakce vyslal Šefl do nadějného úniku Fialu a jeho přesný centr zakončil hlavou v tutové pozici ze šesti metrů Jirka nepřesně. V 7. minutě načechral do šestnáctky standardní situaci Davídek, po hlavičkovém souboji Jirky s obráncem se balón odrazil k číhajícímu Šeflovi, jenž ho z mírného úhlu z devíti metrů křížnou ranou odrazem o pravou tyč napálil do sítě – 1 : 0. Nebezpeční hosté zahrozili v minutě deváté, když po centru z levé strany těsně nedosáhli na koncovku do odkryté svatyně. Kvalitní podívaná pokračovala, v 17. minutě vyzkoušel gólmana pohotovým pokusem z pravé strany ze sedmnácti metrů Kalista. Ve 33. minutě Přeštice střelou ze střední vzdálenosti orazítkovaly levou tyčku Spáleného Poříčí. Ve 40. minutě se do pokutového území krásně prosmýkl rychlý Homolka, ale finální nabídku nasměroval Jirkovi na paty. Ve 43. minutě si na centrovanou standardku Fialy ideálně naběhl Homolka, avšak zakončení hlavou poslal jen do břevna.

V 53. minutě si ve středu hrací plochy Brudna šikovně narazil balón s Fialou a parádním nákopem ze třiceti metrů zamířil do pravého horního rohu přeštické branky – 2 : 0. V 57. minutě se do vyložené příležitosti hezky uvolnil  Fiala, jenže sám proti brankáři pouze vyprášil jeho rukavice. V 62. minutě opil rohlíkem Šefl dva přeštické obránce, předložil přízemní nabídku Jirkovi a jeho jemné přiťuknutí napálil Hofman ze třinácti metrů přímo do brankáře. V 73. minutě se svým tradičním způsobem probil do šance Jirka, ovšem vyběhnutého gólmana nepřekonal. V 80. minutě nevyužil střídající Pelc lahůdku Fialy, vzápětí však rychlonohý Fiala přesprintoval vše co mu stálo v cestě a elegantně překonal brankáře – 3 : 0. V 88. minutě prodloužil hlavou Šefl dlouhý nákop Prantnera a nabíhající Fiala se pravačkou ze šestnácti metrů nemýlil – 4 : 0.



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
M. Prantner [-] - K. Kalista [-] , F. Brudna [-] , J. Sklenář [-] , M. Davídek [-] - J. Karas [-] , V. Fiala [-] , V. Homolka [-] , M. Krňoul [-] - J. Šefl [-] , P. Jirka [-]


Počet diváků: 115.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.