M. Toman 64.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 10:30

7.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj týmů na chvostu tabulky zvládl Jindřichův Hradec


Branky


64. M. Toman
33

Oba týmy měly před zápasem tři body na samém konci tabulky. I proto bylo jasné, že zápas bude vyrovnaný. V prvním poločase branka nepadla, ale v tom druhém ano. Body nakonec zůstaly doma, Táborsko odjíždělo s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Táborsko do zápasu vstoupilo lépe a drželo více míč na svých kopačkách. Hned ve 3. minutě měl stoprocentní šanci Pouček, ale netrefil odkrytou branku. Dále šel sám dvakrát Vandas, ale také neuspěl. Brankář Hulík svůj tým držel v naději na bodový zisk. Jindřichův Hradec hrozil především z brejků a ze standardních situací, ale v prvním poločase si nic nevytvořil, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Rozhodla jediná branka

Vstup do druhé půle měli domácí lepší oproti prvnímu poločasu. Opět hrozili především z rohových kopů. Svého soupeře zatlačili, ale ten se dostal do hry. Vandas měl na hlavě gól, ale mířil jen do tyče. V 64. minutě šli domácí do vedení, kdy se po brejkové situaci prosadil Toman - 1:0. Jindřichův Hradec své vedení již nepustil a připsal si velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu



FC MAS Táborsko B
Kamil Tobiáš, trenér: "Měli jsme dobrý vstup do zápasu. Vytvořili si územní převahu a šance. Škoda, že jsme z nich nedali gól. Domácí hrozili především ze standardních situací a po brejku. Ve druhém poločase nám zatlačili, vytvořili se sérii čtyř rohových kopů a zmáčkli nás. My jsme se dokázali dostat do hry, trefili jsme tyč, ale po brejkové situaci jsme inkasovali a srovnat jsme už nedokázali."



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - O. Blažek [-] , M. Jáša [-] , M. Janák [-] , M. Völfel [-] , M. Toman [-] (90. L. Králíček [-] ) , V. Kučera [-] , J. Chalupský [-] , O. Černoch [-] (77. V. Princ [-] ) , F. Votava [-] , T. Jindra [-] (88. D. Cettl [-] )

FC MAS Táborsko B
L. Novák [-] - M. Ngimbi [-] , J. Větrovský [-] (84. M. Bouchal [-] ) , F. Radosta [-] (65. P. Schramhauser [-] ) , J. Laszák [-] , L. Vozihnoj [-] , P. Vandas [-] , L. Mikuláštík [-] , J. Peterka [-] , T. Postřihač [-] (71. M. Kubec [-] ) , L. Pouček [-]

ŽK: 79. V. Kučera .
Hráči zápasu: J. Hulík - L. Vozihnoj .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Matyš Jakub - ŠTUK Jaromír, BENEDIKT Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Pavel Krejčí
Tip experta: výhra domácích

Souboj jihočechů ze spodku tabulky. Úplně nevím, jak na tom oba týmy jsou, tak tipnu, že Jindřicháč vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zápas předposledního týmu tabulky s posledním. Táborsko svůj poslední zápas zvládlo a připsalo si první body v tomto ročníku, na které budou chtít určitě navázat. Na druhou stranu Jindřichův Hradec bude v domácím prostředí nelehkým soupeřem a připíše si tři body po těsné výhře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích