3:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letiny porazili Dvorec na penalty


Branky


0

Souboj dvou týmů, které stále mají důvod bát se sestupu skončil smírnou remízou. Veledůležité penalty nakonec vyšli lépe domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání vzhledem k hokejovému zápasu sledovalo jen pár věrných fanoušků. V utkání se domácí museli opět obejít bez dvou opor. Dvorec dorazil pouze s 11 hráči a na úvod duelu byli aktivnějším mužstvem. Přímé hrožení letinské branky ale ze strany hostů nepřišlo. První šanci domácích přinesla přihrávka Radka Přibáně, který našel Petra Brašnu, jehož lob ale přeletěl nejen brankáře hostů, ale i jeho branku. Radovat se ale domácí mohli již ve 20. minutě. Tomáš Hupač vybojoval na levé straně hřiště míč a svůj průnik zakončil přesnou střelou k tyči. Domácí si poté vypracovali ještě několik šancí, ale jejich útočník Lukáš Kohút ani jednu z nich neproměnil. Dvorec se připoměl střelou Miroslava Greguše, kterou ale domácí brankář Martin Hop vytěsnil.

 

Do druhého poločasu opět svstoupili lépe hosté. Jejich aktivita se jim nakonec vyplatila, v 53. minutě po přímém kopu propadl balon k Luboši Trhlíkovi a ten překonal brankáře Hopa. Pro domácí byla tato branka ledovou sprchou a hodně se podepsala nad nadcházejících minutách. Dvorečtí byli u všech míčů dříve a začali mít ze hry víc. Domácím se nedařila kombinace a po zásluze tak přišel trest. Postaral se o něj hostující Petr Kalabza, který své sólo s přehledem proměnil a poslal tak Dvorec do vedení. Letiny se pak snažily o vyrovnání a na hostech se lehce projevila únava. V 83. minutě vyslal Petr Brašna přesnou přihrávku do úniku Víta Pikharta, který svou levačkou překonal brankáře Kříže. Zajisti výhru mohl domácím v poslední minutě Radek Přibáň, který se po zákroku hostujícího brankáře Kříže dostal k odraženému balónu, ale gólovou příležitost mu zhatil perfektním zákokem brankář Kříž. 

 

Rozhodnout toto utkání museli nakonec penalty. Za domácí se nejprve trefil k pravé tyči Tomáš Hupač. Za hosty nastoupil jako první Miroslav Greguš, ale branku přestelil. Tlak na hosty zvýšil Vít Pikhart, který stejně jako Hupač proměnil. Netradiční exekutor na druhé straně, brankář Kříž, svůj protějšek v bráně domácích nepřekonal. Domácí Ondřej Šindelář poté branku přestřelil a naději hostům vykřesal Tomáš Kulhánek. Nešťastný moment pak přišel pro brankáře Kříže, který sice vystihl směr penalty Petra Brašny, ale i přesto míč skončil v síti. Zvrátit výsledek se pokusil Josef Panc, který svou penaltu proměnil přesnou ranou pod břevno. Veškeré naděje Dvorce ale zhasl Martin Matejov, který svůj pokutový kop proměnil a rozhodl tak o výhře domácích.



Ohlasy k zápasu


SK Letiny
Vít Pikhart: Máme sice horší bilanci ze vzájemných zápasů, ale díky výhře na penalty máme nyní na Dvorec bod náskok. Ten může být ve veledůležitém záchranářském souboji klíčový!




Sestavy


SK Letiny
M. Hop [-] - M. Baxa [-] , O. Šindelář [-] , J. Pelíšek [-] , P. Brašna [-] - T. Hupač [-] , M. Matejov [-] , V. Pikhart [-] , R. Přibáň [-] - K. Hajšman [-] , L. Kohút [-]

TJ Slavoj Dvorec
J. Kříž [-] - J. Panc [-] , T. Kulhánek [-] , P. Brožovský [-] , L. Trhlík [-] - A. Vavřička [-] , M. Greguš [-] , P. Kalabza [-] , P. Kalabza [-] - O. Košán [-] , M. Dušek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.