1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 15:00

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyři prohry a dost, Černovice ukončují svou mizérii výhrou v Pacově


Branky


17

Jako favorit tohoto utkání byl pochopitelně vnímán Pacov, který se měl postavit soupeři, jenž z posledních peti zápasů vydoloval jediný bod. Situace však nebyla ideální ani pro domácí. Ti se totiž museli vypořádat se situací, kdy ve stejný den hrály oba dva dospělé týmy a přednost tk pochopitelně dostalo v I.A třídě neslavně válčící áčko. Plný bodový zisk tak konečně zaznamenaly Černovice, které se v posledních kolech zapojily do záchranářských bojů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na šance skoupá první půle vynesla jednogólové vedení hostům

V silně improvizované sestavě nastoupila juniorka Slavoj Pacov na svém vlastním hřišti k utkání proti TJ Sokol Černovice, a to hlavně z důvodu souběžně se hrajícího zápasu pacovského A týmu, a i to se na kvalitě hry domácích významně projevilo. Pacov do zápasu nevstoupil vůbec dobře. Hned ve druhé minutě utkání nastřelil černovický Jiří Míka jenom břevno. To odstartovalo herní převahu hostujícího celku, který ji ale během úvodní čtvrthodinky nebyl schopen adekvátně zužitkovat. Až dobře zahraná standartní situace, jež přistála na hlavu Pavla Jůna a Černovice mohly pro tuto chvíli slavit. Ze zajímavých okamžiků z repertoáru obou celků to pro první poločas však bylo vše a jednogólové vedení si s sebou pro druhý poločas nesli hosté.

Oslabený Pacov schytal další dvě gólové rány, ze kterých se neprobral

I druhý poločas se nesl pod taktovkou hostujícího Sokolu Černovice. Další vydařené standartní situace využil tentokrát David Růžička, který měl před sebou nejjednodušší možný úkol a pouze doklepával do odkryté brány. Krátce na to následovala chybná rozehrávka domácího Pacova a střelou pod břevno trestal a na 3:0 zvyšoval kapitán Šimon Paclík. Do konce zápasu sice zbývala bezmála ještě půlhodina, jenže všem přítomným už začínalo být jasné, kam toto střetnutí směřuje. Černovice uspokojené bezpečným vedením v samotném závěru ztratily koncentraci a po nedůrazu obrany umožnily Pacovu alespoň kosmetickou úpravu výsledku na konečných 1:3. Po čtyřech zápasech, kdy Černovice vyšly bodově naprázdno si tak konečně mohly připsat plný bodový zisk a zastavit svůj strmý propad tabulkou.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov B
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Před zápasem to byl docela oříšek, kdo by nakonec mohl vyhrát. Černovicím se poslední zápasy vůbec nedařilo, jenže Pacov se pro změnu musel vypořádat se situací, kdy v jeden den hrál jak "A", který letos zažívá velkou krizi, tak i "B" tým. Hosté tak proti sobě neměli zcela adekvátního soupeře a nakonec bezpečně vyhráli. Jestli je však tahle výhra povzbudí, to je otázka.




Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
M. Čech [-] - J. Rathouský [-] , K. Vágner [-] , P. Gavrecký [-] , R. Doležal [-] , M. Vlach [-] , P. Novotný [-] , A. Pícha [-] , L. Václavík [-] (63. J. Praveček [-] ) , J. Hanek [-] , M. Pučálek [-]

TJ Sokol Černovice
T. Pistulka [-] - P. Jůn [-] , Š. Paclík [-] , L. Pěnka [-] , D. Hora [-] (46. J. Filípek [-] ) , D. Růžička [-] , J. Míka [-] , T. Kohout [-] , V. Hůlka [-] (56. J. Kos [-] ) , M. Buček [-] (69. O. Hodina [-] ) , T. Hlásek [-]

ŽK: 47. J. Rathouský , 83. P. Novotný .
Hráči zápasu: P. Jůn .
Místo: Pacov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: PEKAŘ Miloslav - MICHÁLEK Stanislav (N), VOŠAHLÍK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Vojtěch Kolář
Tip experta: výhra domácích

Pacov bude chtít doma urvat tři body, ale rozhodně to nebude mít lehké.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích