2:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mraček se hattrickem podepsal pod vítězství Cheznovic.


Branky


17. M. Krč , 60. L. Pešek - 12. J. Mraček , 26. J. Mraček , 49. J. Mraček , 55. J. Humml
0

Dvě červené karty, dva pokutové kopy a vítězství hostů museli zkousnout domácích fanoušci v zápase 22. kola Okresního přeboru Rokycany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přicestovali do Přívětic s poslepovanou sestavou, v základní sestavě nastoupili hned čtyři hráči z "B" týmu a do zápasu musel také naskočit trenér Radek Lang. Už po půl hodině hry se utkání zdálo rozhodnuté za stavu 1:0 se řítil na brankáře Mraček, kterého stínoval domácí Šístek. Domácí hráč zatáhl za záchranou brzdu a rozhodčí nařídil pokutový kop, Šístek navíc viděl červenou kartu. Pokutového kopu se ujal sám postižený Mraček a navzdory fotbalovým poučkám poslal hosty do dvougólového vedení. Byla to už jeho druhá branka z pokutového kopu v utkání. Domácí se v početní nevýhodě nedokázali dostat do hry a po změně stran Mraček zkompletoval hattrick. Poslední branku hostů přidal Humml, za domácí se do střelecké listiny zapsal Krč Michal a Pešek. V utkání se však událo ještě několik zajímavých momentů, druhou červenou kartu viděl domácí Beneš a některé další incidenty, které se odehrály v hledišti budou předmětem řešení STK.

 

Autor textu k utkání: Radek Šťastný



Ohlasy k zápasu


Sokol Přívětice
Jaromír Zavoral: Rozhodčí nás možná trochu přísně poslal už ve 25. minutě do desíti, kdy vyloučil našeho nejlepšího hráče. Penalta to asi byla, ale červenou kartu dávat nemusel. Celkově myslím, že se mu utkání nepovedlo, ale to je samozřejmě z mého pohledu. Jinak hosté hráli dobře, obzvláště Mraček, který měl hodně prostoru a dokázal rozdávat balony.

FC Cheznovice 96
Hlavička Karel: Jsme spokojeni, i se čtyřmi hráči z béčka jsme utkání měli pod kontrolou a nadále se držíme na vítězné vlně.



Sestavy


Sokol Přívětice
P. Spěváček [-] - M. Kořínek [-] , J. Šístek [-] , R. Nový [-] , J. Kocman [-] - D. Krč [-] , M. Krč [-] , M. Šístek [-] , T. Miloslav [-] - R. Beneš [-] , L. Pešek [-]

FC Cheznovice 96
J. Dřímal [-] - M. Šťastný [-] , R. Lang [-] , M. Sommr [-] , J. Fast [-] - J. Lang [-] , R. Vaník [-] , M. Kolář [-] , J. Mraček [-] , J. Humml [-] - K. Hlavička [-]

ČK: 25. M. Šístek , 74. R. Beneš .
Hráči zápasu: J. Mraček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.