2:1p.
(1:1)
12. J. Čech
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 15:00

17.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříš řeší záchranářské problémy, s Rakovníkem brala dva body


Branky


4. F. Dort - 12. J. Čech
25

Souboj tradičních týmů. Již několik duelů ve stejných soutěží má za sebou Dobříš s Rakovníkem. Nyní byl prvně jmenovaný celek hůře postavený v tabulce, když hraje vůbec o samotné setrvání v soutěži, a tak je pro něj každý bod dvojnásobný. Rakovník je na tom o trochu lépe, i když o spokojenosti se v tomto klubu také hovořit nedá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobříš vedení neudržela

Domácí prostředí hrálo do karet spíše domácímu celku, který pokud se chce zachránit a vyhnout bojům o samotné udržení v soutěži, tak musí především doma naplno bodovat. K tomu udělala Dobříš krok hned od 4. minuty, kdy se dostala do vedení. Centr V. Šraina nešťastně tečoval bránící hráč a Dortovi již nedělalo problém doklepnout míč do sítě - 1:0. Vedení mohlo být navýšeno, ale Maryškova střela byla zblokována. Rakovník našel brzkou odpověď. Ve 12. minutě zaváhal Jechort, čehož využil Červený. Ten vybídl ke skórování Čecha do prázdné branky a hrálo se od nuly - 1:1.

 

Stejně tak jako s góly, tak i s šancemi to nebylo nikterak zdárné. Příchozí diváci na nějakou větší příležitost čekali celkem dlouho. Ke konci poločasu to zkoušel hlavou Severin, ale domácího brankáře nepřekonal. Na druhé straně přišla hrozba po rohovém kopu, kdy Dortovu střelu odvracel bránící hráč z brankově čáry k Maryškovi, ale ani jeho střela do sítě neprošla, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Plusový bod zůstal doma

Byť si vytvořili domácí do druhé půle převahu, do šancí se moc nedostávali. A to ani rakovničtí fotbalisté. Zajímavá byla střela J. Šraina, která šla těsně vedle. Tentýž hráč to zkoušel znovu, když byla jeho střela zblokována na tyč. Branková konstrukce se rozezněla i za Jechortem, to když mířil do břevna Sklenka. Více utkání v základní hrací době nenabídlo, a tak se šlo do penalt. Ty skončily v osmé sérii, když neuspěl Razím a plusový bod potvrdil Maryška.



Ohlasy k zápasu



SK Rakovník
Petr Kýzl, vedoucí týmu: "Náš zápas bych charakterizoval velmi stručně - byl to zkrátka boj. Domácí hrozili především ze standardních situací a dlouhých autů. Nyní se celé mužstvo již koncentruje na domácí utkání s Tachovem, které bezpodmínečně chceme zvládnout za 3 body."



Sestavy


MFK Dobříš
J. Jechort [-] - R. Procházka [-] , J. Horáček [-] , R. Talůžek [-] , V. Šrain [-] - F. Dort [-] , O. Matějka [-] (71. P. Kozohorský [-] ) , P. Junek [-] , J. Šrain [-] , O. Puchmajer [-] - Š. Maryška [-] -

SK Rakovník
P. Janda [-] - P. Duchoň [-] , J. Krupička [-] , J. Severin [-] , J. Červený [-] , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , J. Čech [-] (57. P. Tvrz [-] ) , R. Hamouz [-] (80. M. Krupička [-] ) , J. Razím [-] , P. Besta [-]

ŽK: 40. Š. Maryška , 61. R. Talůžek , 76. R. Procházka , 84. F. Dort - 33. J. Čech , 61. P. Tvrz .
Hráči zápasu: F. Dort - J. Červený .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Mrkáček Michal - ŠŤASTNÝ Vít, HORÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Pešek

Expert: Marek Skopový
Tip experta: remíza

Dobříš překvapí a bude doma bodovat.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza