2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 15:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Hrdějovicích se urodila remíza


Branky


27

Na hřiště do Hrdějovic zavítal Boršov nad Vltavou. Ten zažívá povedenou sezonu a drží se v první pětce. Hrdějovice jsou v klidném středu tabulky s dostatečným počtem bodů a mohou být naprosto v klidu. Zápas nakonec nabídl čtyři branky, obrat Boršova nad Vltavou a nakonec vyrovnávací branku domácích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin Miklík poslal z penalty domácí do vedení

Utkání začal mnohem aktivněji domácí tým, který poklidnou rozehravkou se dostával na polovinu soupeře, ale vše bylo bez větších šancí. Naopak hostujicí tým se snažil hrát na brejky, ale také se nedostal do vyložené šance. Ve 23. minutě Hrdlička skvělým pasem našel Miklíka, který předběhl Filišteina, který byl nucen ve vápně faulovat, tudíž byla nařízena penalta. Penalty se ujal Martin Miklík, který nezaváhal a střelou po zemi k levé tyčce poslal domácí do vedení. 1:0. Hned po chvíli Miklík na straně vápna obehrál dva obránce a dostal se do vápna, ale přihrávku pod sebe hosté přečetli. Ke konci poločasu měli trosku na vrch hosté, kteří se ale dostali pouze do jedné šance, kdy po standardní situaci jejich zakončení hlavou skončilo vedle branky domácích. Víc toho první poločas už nenabídl.

Hostující tým otočil výsledek, ale domácí tým stihl před koncem vyrovnat

Druhý poločas začali opět aktivněji domácí. Tlačili na hostující obranu, ale bez nějaké vyložené šance. Naopak na druhé straně po hrubici na lajně se dostal míč do pokutového území, kde Radek Řežáb si poradil s obráncem a s klidnou hlavou obstřelil golmana 1:1. Domácí se opět snažili hrát aktivně, ale druhý gól padl na druhé straně, když zase po chybě na prave straně si navedl míč na střed Petr Procházka, který střelou ze střední vzdálenosti trefil pravý roh branky 1:2. Domácí tým to nezabalil, ale ohrozit branku se jim stále nedařilo. Spása přišla v 82. minutě, kdy Suchan vyvezl míč a krásný centrem ve vapne našel Miroslava Studničku, který hlavou skóroval 2:2. Domácí se ještě snažili převrátit skóre na svou stranu, ale neúspěšně. Zápas tak skončil remízou. V příštím kole jedou Hrdějovice do Netolic. Boršov nad Vltavou čeká doma Dříteň.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Martin Miklík (hráč): Chtěli jsme navázat na minulé vysoké vítězství a vyhrát za 3 body. Předvedená hra nebyla vůbec špatná, dobře jsme kombinovali, napadali rozehrávku a byli sme tvrdí v soubojích. Bohužel jsme si nedokázali vytvářet šance a bez šancí nemůžete vstřelit gól.




Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
J. Fajtl [-] - M. Miklík [-] , M. Ridvan [-] (46. F. Stráský [-] ) , M. Studnička [-] , M. Hrdlička [-] , J. Suchan [-] , P. Kukačka [-] , P. Nedorost [-] , M. Hondlík [-] , J. Fajtl [-] , Z. Filípek [-] (81. P. Pimienta [-] )

FK Boršov nad Vltavou
E. Poula [-] - J. Šimeček [-] (40. J. Macík [-] ) , F. Pokorný [-] , L. Soukup [-] , R. Řežáb [-] , J. Šefčík [-] (46. P. Procházka [-] ) , R. Kofroň [-] (90. E. Lepša [-] ) , J. Lísal [-] , F. Filištein [-] , S. Čutka [-] , L. Fessl [-]

ŽK: 62. M. Hrdlička , 86. J. Suchan - 23. F. Filištein , 83. P. Procházka .
Hráči zápasu: M. Miklík , J. Suchan .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Landík Filip - ČAREK Martin, STACH Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Petr Fišer
Tip experta: výhra hostů

Zde to vidím na výhru hostí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích