Svratka jasně přehrála Křižanov


Branky


37

Svratka si udržela jarní domácí neporazitelnost a porazila Křížanov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o branku

Svratka navýšila vedení ve druhé půli



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Jan Mládek, asistent trenéra SK Svratka: Věděli jsme, že utkání s Křižanovem nebude v žádném případě jednoduchá záležitost, víme, že umějí hrát velice dobrý fotbal a to se potvrdilo. Myslím si, že utkání mělo od první minuty náboj a bylo na velice vysoké úrovni, bez nějakých zákeřností z obou stran. Pravdou je, že jsme šli velice rychle do vedení hned v probíhající první minutě a po čtvrt hodině po krásné akci Moučka - Kalina - Štěpánek jsme přidali druhou branku. To nás však neuklidnilo a hosté rozhodně nesložili zbraně. Hra se přesýpala od brány k bráně a jak náš staro-nový zaskakující brankář a "pjeceda" v jedné osobě - Petr Moučka, tak i hostující brankář museli předvést to nejlepší, co v nich bylo. Je super, že jsme 4:1 vyhráli a konečně jsme měli i trošku štěstí v zakončení. Křižanovu přeji do dalších bojů hodně štěstí, jsou to féroví borci. Sportu ZDAR a fotbalu zvlášť.

SK FC Křižanov
Roman Navrátil: V první řadě chci poděkovat našemu týmu za super výkon, soupeři gratuluji k vítězství. Nemyslím si že jsme byli horším týmem, ale fotbal se hraje na góly, a ty dávali domácí. Oboustranně opravdu kvalitní utkání. Absolutně jsme nezachytili nástup do obou poločasů a to nás stalo cely zápas.



Sestavy


SK Svratka
P. Moučka [-] - M. Bureš [-] (83. J. Mayer [-] ) , Y. Kharchenko [-] (79. M. Fousek [-] ) , T. Jambor [-] , P. Štěpánek [-] (88. M. Hobza [-] ) , M. Moučka [-] , J. Pech [-] , J. Lédl [-] , Z. Kalina [-] , M. Ondra [-] (85. J. Řádek [-] ) , E. Kocour [-] (55. T. Vítek [-] )

SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - P. Bajer [-] (67. D. Bajer [-] ) , J. Uhlíř [-] (78. D. Studený [-] ) , R. Navrátil [-] (55. L. Anděl [-] ) , M. Petr [-] , D. Fendrych [-] , D. Uhlíř [-] (78. M. Procházka [-] ) , L. Halámek [-] , J. Milota [-] , A. Burian [-] , P. Kaštan [-]

ŽK: 50. P. Moučka .
Hráči zápasu: P. Štěpánek , Z. Kalina .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUKAL Roman - FERJANČIČ Igor, DVOŘÁK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 4. 2019 20:15
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Daniel Roháček
Tip experta: výhra domácích

Zatím skvěle rozjetá sezóna v podání Svratky. Náš (Bobrové) nejvážnější konkurent v boji o druhý flek. Domácí hrají slušný fotbal prokládaný důrazem a rychlostí. Na svém písečku bohužel body nepustí.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

23. 4. 2019 18:44
Tip:výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích