0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

15.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřímáci rozhodli již v prvním poločase


Branky


19

Hosté své šance na rozdíl od domácích dokázali zužitkovat a i proto vedli po první půli o tři branky. Zápas pak v klidu dovedli do vítězného konce a oplatili Dobráči porážku z podzimní části.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během čtyř minut bylo po zápase

Utkání začalo otevřeně z obou stran a v první příležitosti se ocitli domácí borci. Centr z pravé strany po průniku Krejčího Kouřimáci zblokovali na rohový kop a stejně tak se dokázali vymanit z následného závaru před Havránkovou bránou.

 

Hosté zlobili rychlými kontry z křídelních prostorů, ale domácí obrana si zatím počínala jistě. A tak se mohlo poprvé měnit skóre na druhé straně po průniku Voseckého, kterému ale hostující brankář včasným vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a zakončení šlo mimo tyče. Stejně se vedlo i Krejčímu, který v tísni zakončoval průnikovou přihrávku Královského. 

 

Ještě jednou odmítli domácí šanci k otevření skóre, když odražený míč pálil z voleje Vosecký, ale o centimetry minul šibenici kouřimské brány. A tak se radovali hosté. Keltner si důrazem vynutil faul dvacet metrů od brány Ondřeje Ziky, Tomáš Dufek technickou střelou obstřelil zeď a Zikovi míč propadl za záda - 0:1.

 

Hned o minutu později zvýšili hosté na 0:2. Kouřimští vybojovali míč v pravém rohu, okamžitě přihrávka našla na hranici šestnáctky volného Jana Keltnera, který měl čas si míč zpracovat a zamířit přesně k tyči. A to nebylo vše. Děsivou čtyřminutovku uzavřel Tomáš Novák. Snížek dostal hodně prostoru, pohrál si s obranou a vystřelil. Míč trefil jen do tyče, ale dobíhající spoluhráč nekompromisně zavěsil - 0:3.

 

V závěru poločasu se domácím zranil dirigent Pavel Královský, musel ze hřiště odejít a protože na lavičce již neseděl žádný náhradník, tak Dobropůl dohrávala v deseti.

Hosté v klidu došli pro tři body

V druhém poločase Kouřimští domácí k ničemu nepustili, ale ani oni se nehnali zběsile za dalšími góly. Po deseti minutách hry propadla domácí obrana, Martin Snížek postupoval sám na Ziku a v těchto situacích si ví rady - 0:4.

 

To bylo ze zápasu vše podstatné, protože další šance hostujících hráčů už k navýšení skóre nevedly. Dobráč jaro nezahájil dobře a pomalu ho stíhají týmy středu tabulky, kam se naopak po dvou jarních výhrách posunula Kouřim. "Máme za sebou sice dvě vítězství, ale obě byla z kategorie „povinných“. Až příští týden nám ukáže, jak na tom skutečně jsme", věděl dobře vedoucí týmu Daniel Kosmata.



Ohlasy k zápasu


Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: Doplácíme na úzký kádr a dlouhodobé absence. Proto se stává, že k zápasům nastupujeme oproti podzimu v dost pozměněné sestavě. Když se k tomu přidají pracovní povinnosti některých hráčů, tak hrajeme bez možnosti střídání, tak jako v zápase s Kouřimí. Kouřim byla v zápase jasně lepší, důraznější, přehrávala nás a zaslouženě vyhrála.

TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Prvních dvacet minut bylo poměrně vyrovnaných, hra ale nestála za nic. Nám chyběl pohyb bez balónu, do soubojů jsme přicházeli pozdě a domácím tak několikrát umožnili vystřelit. Vše se zlomilo prvním gólem, od té chvíle jsme domácí přesvědčivě přehrávali a šli si za třemi body. Po odstoupení domácího hráče jsme druhý poločas hru kontrolovali a je škoda, že jsme nedokázali několik hezkých akcích dotáhnout až do konce, ani když před námi zívala prázdná branka.



Sestavy


Sokol Dobré Pole
O. Zika [-] - O. Štefančík [-] , J. Flieger [-] , L. Ledvina [-] , L. Jelo [-] - D. Špička [-] , F. Krejčí [-] , P. Královský [-] , A. Vosecký [-] - R. Valenta [-] , O. Forman [-] -

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Svoboda [-] , M. Navrátil [-] (46. M. Hovorka [-] ) , J. Holub [-] , M. Tománek [-] - R. Světnička [-] , T. Novák [-] - J. Keltner [-] (80. J. Bělohlávek [-] ) , T. Dufek [-] (68. T. Ružinský [-] ) , M. Snížek [-] (75. J. Jirsa [-] ) - P. Jirků [-]

ŽK: 20. F. Krejčí , 37. J. Flieger , 44. L. Ledvina , 60. A. Vosecký .
Hráči zápasu: P. Jirků , T. Dufek , M. Snížek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mansour Jakub - KOSMATA Martin (N), ŠVORBA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jirka Stoupa

Expert: Jana Dittrichová
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Dobráč minule padl, Kouřim naopak bodovala. Ale derby favorita nemívá. Oplatí Kouřim podzimní porážku?

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza