Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2019 18:00

26.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim smetla ambice Libodřic během dvaceti minut


Branky


3. M. Hrabal , 10. J. Zajíc , 16. M. Kosina , 18. J. Zajíc , 33. M. Hrabal , 50. M. Kyncl , 81. A. Jehlička , 83. M. Kyncl , 88. M. Kyncl
15

Libodřice se chtěly porvat o ctvrté místo v přímém souboji s domácí Velimí, ale jejich úmysly vzaly brzy za své. Už po osmnácti minutách byl stav 4:0 a v závěru moc nechybělo k dvoucifernému výsledku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z Libodřic přijel sebevědomý soupeř, ale neměl čím překvapit

Kolínský okresní přebor R.2018/19 byl zakončen 26. kolem. Po dohodě obou oddílů se utkání FC Velim B – Libodřice sehrálo už v pátek 14.6. od 18:00 hodin na hřišti ve Velimi. Souboj to byl zvlášť pikantní, protože vítěz bral 4.místo, za jistých okolností dokonce 3. místo. 

 

Trenér Jirka Fogy Ptáček nemohl počítat s pěti hráči, dlouhodobě zranění jsou Kovařík, J.Kasal a Čepelák, netrénuje Slavík a omluvil se Krejčí. Áčko hraje až v neděli, ale do sestavy béčka povolal trenér pouze a tradičně dva hráče, O.Kosinu a Cerala, kteří zahřívají lavičku áčka a většinou stejně hrají v béčku. Z dorostu povolal J. Kuchaře.

 

Velim začala náporem. Už ve 2.minutě podnikl, stále se lepšící, J. Zajíc sólovou akci, na hranici velkého vápna se rozhodl vystřelit, nepříjemný míč vyklouzl brankaři P. Skočdopolemu z rukou, na štěstí pro něj nad břevno. Co nemůže být teď, může přijít za chvilku. 

 

Ve 3. minutě kope rohový kop J. Nedbal, náš TOP hlavičkář Marek Hrabal nabíhá, nikým neatakován a ve výskoku, prudkou ranou hlavou, dává první gól zápasu. Velim  vede 1:0.

 

V 16.minutě se prosazuje Jan Zajíc. Po levé straně proniká levý obránce O. Kosina, nachází už jmenovaného Zajíce a ten zvyšuje na 2:0 pro Velim. 

 

16.minuta a další Kosina v akci. Tentokrát Marek Kosina střelou před hranicí pokutového území dává na 3:0 pro domácí.

 

18.minuta, centruje J. Nedbal a Jan Zajíc střílí další branku. Velim vede 4:0.

 

Dáme bůra. Ve 33.minutě zahrává Velim trestný kop ze vzdálenosti, která je parketou Marka Hrabala. A je to 5:0. Mára je opět excelentní. První poločas končí 5:0 pro Velim B. Byl to poločas Marka Hrabala, Jana Zajíce a bratří Kosinů. 

 

 

Velimské béčko našlo kata, ne Mydláře, ale Kida Martina Kyncla

Už v 50.minutě zahajuje svoje představení „Velimský železný muž“ Martin Kyncl. Po přesné přihrávce A.Jehličky zvyšuje na 6:0.

 

Potom se na půl hodiny hra trochu vyrovnala. Hosté se pokoušejí prosadit před branku domácích, ale velimská defenzíva v zádech se super brankářem Svobodou nic soupeři nedovoluje. Nejvíc se snaží zkušený  Pavel Sova, ale moc sóluje. To na naše mladíky nestačí. Další hráči Libodřic nebyli prakticky vidět. Chápu, protože úvod zápasu je zaskočil a pak už se do hry nedostanete.

 

Posledních  deset minut domácí opět zvýšili tempo. V 81.minutě zahrává M. Hrabal trestný kop, brankař míč vyráží a dobíhající Aleš Jehlička přidává sedmý gól. Velim 7:0. V 83.minutě uniká po levé straně L. Vlk, předvádí svůj obvyklý centr a nabíhající Martin Kyncl zvyšuje v běhu hlavou na 8:0. V 88.minutě opět Martin Kyncl. Běží sám na brankáře, položil si ho na zem a do prázdné branky uzavírá skóre zápasu na 9:0 pro FC Velim B.

 

Utkání řídil bez problémů rozhodčí pan Aleš Humpolák.

 

 

Autor reportáže: Jaroslav Češpiva (VEL)



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Závěrečný komentář k celé soutěži by měl patřit trenéru Ptáčkovi. Třeba se nám ho podaří získat. Z mého pohledu jen několik vět. Je to velký úspěch našeho béčka. Na podzim naše rezerva doslova válela. Vrcholem bylo vítězství doma  nad favoritem, mužstvem Tři Dvory. Dokonce se naše mužstvo bodově dotáhlo na lídra.  Pak začaly naše mužstvo trápit různé problémy, které se projevily především na jaře. Nejdříve od nás odešel nejlepší podzimní střelec D. Kadlec, pak se dlouhodobě zranili hráči základní sestavy, tj. Kovařík a Čepelák, postupně pak i další. Z kádru béčka chybělo na zápase až sedm hráčů. Trenér začal zařazovat dorostence. Z lavičky áčka používal dva hráče, kteří vlastně za béčko dříve hráli. Přes problémy naše rezerva vybojovala 4.místo. Považujeme to za úspěch. Všem klukům, co za béčko hráli, patří velké poděkování. Samozřejmě totéž i trenérovi Jirkovi Ptáčkovi, který to neměl jednoduché. Sezónu bych ukončil slovy “Sportu zdar a fotbalu zvlášť, tomu velimskému na pořád!

FK Libodřice
z webu FK Libodřice: Boj o čtvrtou, potažmo třetí příčku jsme nezvládli. Už před zápasem bylo vidět, že přijel namistrovaný soupeř z Libodřic. Když jsme zjistili, že nejsme mistři světa, byla 18. minuta a prohrávali jsme 4:0. Poté domácí zvolnili a my se alespoň na okamžiky dostávali do hry. Poločas bohužel skončil 5:0 a bylo nám jasné, že je po zápase. Přesto jsme chtěli se zápasem něco udělat a pokusit se vyhrát druhý poločas a zakončit tuto blamáž se ctí. Ani to se však nepovedlo. Končíme tak na 5. místě tabulky OP se ziskem 50 – ti bodů a druhým nejlepším útokem sezóny s 82 vstřelenými brankami.



Sestavy


FC Velim B
L. Svoboda [-] - M. Kosina [-] (54. L. Vlk [-] ) , O. Kosina [-] , M. Hrabal [-] , J. Vlk [-] - J. Zajíc [-] (60. D. Pych [-] ) , A. Jehlička [-] , J. Ceral [-] (72. J. Kuchař [-] ) , J. Jelínek [-] - J. Nedbal [-] , M. Kyncl [-]

FK Libodřice
P. Skočdopole [-] - F. Šafránek [-] , J. Košík [-] (46. M. Hrstka [-] ) , M. Beníšek [-] , M. Pánek [-] , M. Hovorka [-] (46. V. Dittrich [-] ) , P. Škopek [-] , T. Němec [-] , A. Baško [-] , P. Sova [-] , L. Pohanka [-] (67. M. Matějka [-] )

ŽK: 53. J. Ceral , 61. J. Jelínek , 66. D. Pych - 17. T. Němec , 80. V. Dittrich , 81. M. Hrstka .
Hráči zápasu: M. Hrabal , M. Kyncl - P. Sova .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Jana Dittrichová
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Také zápas sousedů v tabulce, který rozhodne minimálně o čtvrtém místě. Pro vítěze je ve hře i bronzová příčka, ale to by musely Nučice klopýtnout.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích