2:1
(1:1)
2. J. Pek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2019 10:30

15.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby béček ovládl Fastav


Branky


14

Fotbalisté Zlína v sobotu s Olomoucí ve FORTUNA:LIZE ukončili dlouhé čekání na výhru, o den později se v MSFL radovala také posílená rezerva Fastavu. Svěřenci trenéra Jana Jelínka získali všechny body poprvé od 15. září, po sedmi zápasech. Ševci v derby zdolali béčko Slovácka 2:1 a posunuli se právě před soupeře z Uherského Hradiště na šestnácté místo. Mladá Němčického parta je předposlední. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól

„Body jsme už potřebovali jako sůl,“ radoval se domácí trenér Jan Jelínek.

Domácímu týmu k triumfu nad krajským rivalem pomohly i posily z ligového kádru. Za Zlín v MSFL nastoupili brankář Dostál, Hnaníček, Janetzký, Pejša nebo Nečas. „I nám se ale předtím křížily zápasy s áčkem. Teď to vyšlo na Slovácko. Při pohledu na sestavu jsme byli favoritem a jsem rád, že i po tom špatném vstupu jsme se dokázali dostat do hry a vývoj utkání otočit v náš prospěch,“ těší Jelínka.

Slovácko žádné zkušeno borce v sestavě nemělo, což bylo na jeho hře znát. „Domácí měli v sestavě čtyři hráče z áčka plus gólmana Dostála. My jsme to zase měli hodně mladé. Nemohu říct, že by to kluci odflákli, ale jde o kvalitu, která byla na soupeřově straně. Několikrát nás ještě podržel brankář Nemrava", dodal kouč Slovácka B Pavel Němčický. Hostům nepomohla ani rychlá trefa Peka ve 2. minutě. „I když jsme šli rychle do vedení, soupeř nás ve zbytku utkání přehrával a zaslouženě vyhrál,“ uznal Němčický.

Domácí se po mizerném startu opravdu otřepali. „Musím kluky pochválit. Od desáté mnuty jsme byli lepší, kombinačně zdatní. Pořád jsme soupeře tlačili,“ říká Jelínek.

Zlíňané výsledek zaslouženě otočili. Po půlhodině srovnal skóre Janetzký, obrat hned po přestávce završil Pejša.

Janetzký mohl dát v první půli dva góly, ale v první šanci neuspěl. Dvaadvacetiletý záložník se prosadil až po rohu, když svým důrazem dotlačil míč do sítě.

Slovácko zahrozilo až ve 45. minutě, kdy po rychlém brejku hostů Nečas vykopával balon z prázdné branky. Ještě předtím ale měli Zlíňané dvě možnosti ke skórování. „První poločas byl z naší strany dobrý. Po obdrženém gólu jsme se zvedli,“ uvedl Jelínek.

Potvrzení

Druhý gól Fastavu vstřelil po parádní kombinační akci Janetzkého a Mlýnka dorážející Pejša.

Hosté, kteří do Baťova města dorazili s mladými kluky, už odpovědět nedokázali. Zlínští fotbalisté měli dál navrch, ale uklidňující třetí branku se jim vstřelit nepodařilo. I tak ale těsný náskok udrželi. „Slovácko ve druhé půli žádnou velkou šanci nemělo, proto je naše výhra zasloužená,“ dodal Jelínek.

Jeho tým zakončí půlsezonu ve Znojmě, béčko Slovácka čeká doma poslední Dolní Benešov.

Zdroj: www.fcfastavzlin.cz



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér Zlína B: Body jsme už potřebovali jako sůl. I nám se ale předtím křížily zápasy s áčkem. Teď to vyšlo na Slovácko. Při pohledu na sestavu jsme byli favoritem a jsem rád, že i po tom špatném vstupu jsme se dokázali dostat do hry a vývoj utkání otočit v náš prospěch. Musím kluky pochválit. Od desáté mnuty jsme byli lepší, kombinačně zdatní. Pořád jsme soupeře tlačili. První poločas byl z naší strany dobrý. Po obdrženém gólu jsme se zvedli. Slovácko ve druhé půli žádnou velkou šanci nemělo, proto je naše výhra zasloužená.

1. FC Slovácko B
Pavel Němčický - trenér Slovácka B: Domácí měli v sestavě čtyři hráče z áčka plus gólmana Dostála. My jsme to zase měli hodně mladé. Nemohu říct, že by to kluci odflákli, ale jde o kvalitu, která byla na soupeřově straně. Několikrát nás ještě podržel brankář Nemrava. I když jsme šli rychle do vedení, soupeř nás ve zbytku utkání přehrával a zaslouženě vyhrál.



Sestavy


FC TRINITY Zlín B
S. Dostál [-] - F. Košák [-] , M. Nečas [-] , F. Štěpánek [-] , J. Pafka [-] , V. Mlýnek [-] (80. P. Červenka [-] ) , V. Gettler [-] (91. R. Maršálek [-] ) , M. Mlýnek [-] (88. T. Uhřík [-] ) , J. Hnaníček [-] , J. Janetzký [-] , P. Pejša [-] (69. M. Váňa [-] )

1. FC Slovácko B
V. Nemrava [-] - M. Hladký [-] (64. F. Vecheta [-] ) , V. Peričevič [-] (75. J. Jamný [-] ) , M. Janša [-] (64. P. Juroška [-] ) , F. Krejčík [-] , M. Baran [-] , R. Olšanský [-] , l. pernica [-] , J. Pek [-] , J. Srubek [-] , A. Řihák [-]

ŽK: 77. J. Hnaníček - 51. J. Srubek , 54. M. Hladký .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: Křepský Michal - SLABÝ Jiří, KULIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: remíza

Za mě remízové utkání, zápas určitě ovlivní to, jak si oba týmy pomůžou hráči z A-týmu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích