Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Bystřice přestřílela Ledenice


Branky


21

Fotbalisté Nové Bystřice zažívají výborný vstup do sezóny. Po loňském boji o záchranu do posledních kol letos ještě neprohráli a svou sérii prodloužili i v duelu s Ledenicemi. Hosté, kteří téměř celý podzim odehrají na hřištích soupeřů kvůli rekonstrukci svého hřiště, mají problém se zraněními a v Nové Bystřici to bylo vidět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali náskok

Utkání začala obě mužstva aktivně. Hned v 5. minutě přiletěl do ledenického vápna centr z levé strany, k hlavičce se dostal Aleš Benkovský, který uklidil míč přesně ke vzdálenější tyči a poslal domácí Jiskru do vedení 1:0. Bystřickým hráčům vlil vedoucí gól krev do žil a diktovali tempo hry. V 7. minutě se ke střele z vápna dostal zkušený domácí forvard Havel, ale jeho přízemní rána těsně minula branku. Ve 12. minutě se do šance dostal hostující Babka, kdy se po nedůrazném odhlavičkování míče soupeře objevil sám před domácím brankářem Podolským. Jeho možnost zmařil výborným obranným skluzem jeden z domácích beků. V 16. minutě se ke střele prodral aktivní Havel, ledenický brankář jeho střelu vyrazil pouze před sebe, kde byl první u balónu David Frühauf, který už neměl problém poslat domácí do dvoubrankového vedení střelou do odkryté branky. Ve 23. minutě mohla Bystřice přidat další trefu. Po centru z pravé strany Bobál přehlavičkoval hostujícího brankáře a Kapias trefil svou střelou břevno. Ve 26. minutě zahrozili ledeničtí hráči. Jeden z jejich hráčů postupoval sám na domácí branku, jeho zakončení gólman Podolský vyrazil do strany, k dorážce se ještě hosté protlačili, ale trefili pouze boční síť domácí svatyně. Ve 29. minutě dostal žlutou kartu domácí kapitán Brabec, který na půlce hřiště do soupeře nešetrně zajel skluzem. Ve 31. minutě se Havel prosmýkl po levé straně do vápna, přihrál na střed, kde stál Filip Kapias, který uklidil míč do prázdné branky a poslal Bystřici do vedení 3:0. Ve 32. minutě hosté zahrozili z rohového kopu, ale jejich hlavička šla vysoko nad branku. O minutu později vyrobil velkou chybu bystřický brankář Podolský, který nepřesným odkopem namazal Pavlíkovi. Hostující kapitán se okamžitě z dálky pokusil trefit prázdnou domácí branku, trefil ale pouze břevno odkryté domácí branky. Ve 36. minutě ledenický Jakub Čermák na půlce hřiště odpálil míč před protihráčem tak dokonale, že zapadl za záda vyběhnutého domácího brankáře Podolského, 1:3. Hned po rozehrávce se hosté dostali do další šance. Pavlík vystřelil z dvaceti metrů a domácí brankář jeho střelu pěkným zákrokem vyrazil na roh. Ve 38. minutě domácí Havel obešel krásně protihráče, přihrál pod sebe na vápno, kde střílel v první Kapias hodně nepřesně. Ve 39. minutě opět pronikl po straně Havel, znovu nahrál pod sebe, kde byl připravený Martin Feytl, kterému střela vůbec nesedla, přesto zapadla do branky. Tím bylo určené poločasové skóre 4:1 ve prospěch Nové Bystřice.

Bystřice si výhru pohlídala.

Do druhé půle vstoupili hosté aktivněji, se snahou ještě pohnout s vývojem utkání. Ve 49. minutě po závaru v bystřickém vápně střílel Fencl, domácí jeho střelu zblokovali na roh, po kterém se jeden z hostujících hráčů ocitl ve velké šanci, ale branku netrefil. V 53. minutě se hosté prosadili po levé straně, přihrávka směřovala napříč vápnem, kde ji před protihráčem dokázal odpálit domácí bek Kratochvíl. V 59. minutě zahrával hostující kapitán Pavlík přímý kop z dvaceti metrů. Jeho střelu levačkou skvěle zlikvidoval gólman Podolský a s pomocí břevna vytěsnil míč na roh. Po následném rohovém kopu se na malém vápně zjevil osamocený Babka, ale domácí branku netrefil. V 61. minutě střílel z dvaceti metrů domácí Frühauf těsně vedle. V 69. minutě po straně opět unikl domácí Havel, předložil přihrávku na penaltu Frühaufovi, který prostor mezi tyčemi netrefil. V 75. minutě obdržel žlutou kartu ledenický Babka, který zatáhnul soupeře za dres. V 78. minutě utkání přišel nejkrásnější moment zápasu. Přímý kop z osmnácti metrů umístil bystřický záložník David Frühauf krásnou technickou střelou přímo do šibenice, 5:1. O pět minut později měl bystřický špílmachr možnost zkompletovat hattrick. Další přímák z dvaceti metrů však skončil těsně nad brankou. V 86. minutě se hosté dostali z pravé strany do přečíslení. Lukáš Winkler nejprve na domácí brankáře Podolského nevyzrál, když gólman jeho střelu vyrazil, ale z dorážky už se ledenický hráč nemýlil. Chvíli po rozehrávce šli bystřičtí ve dvou proti dvěma soupeřům. Havel vzal celou akci na sebe a svou střelou trefil vzdálenější tyčku. Z protiakce mohli snížit hosté, Fencl se ocitl před Podolským, který míč výborně vyrazil. Konečný výsledek zápasu, hraném ve velkém vedru, tak potěšil domácí fanoušky.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Bystřice
David Frühauf - hráč: Brzy jsme po pěkných akcích vedli 3:0, potom jsme dostali nešťastný gól na 3:1. Do poločasu jsme stihli skóre navýšit. Druhý poločas od nás byl pasivní. Bylo vidět, že chceme více bránit než útočit a že nám v horku docházely síly. Po naší laxní hře mohl přidat soupeř i další branku, ale skvělým zákrokem se vytáhl brankář Podolský, který tak odčinil chybu při prvním gólu. Jsme rádi, že jsme vyhráli a musíme se dobře připravit na další zápas.

TJ Slavoj Ledenice
Stanislav Jindra - trenér: K zápasu nemám moc co říct. Začneme dobře, jsme lepší, ale dáme si skoro vlastní branky. Znovu předvádíme v defenzivě naivní chyby a soupeř to na této úrovni trestá. Takhle se hrát nedá. Připomíná mi to start do sezony 2018/2019. O poločase jsem zvýšil hlas, protože mě kluci zklamali. V Bystřici jsme měli získat alespoň bod. Musím vyzdvihnout střelce páté branky Davida Frühaufa, který poslal míč do horního rohu krásně z trestného kopu.



Sestavy


TJ Jiskra Nová Bystřice
P. Podolský [-] - A. Benkovský [-] , O. Brus [-] (72. V. Hašek [-] ) , V. Brabec [-] , T. Kratochvíl [-] - M. Feytl [-] , A. Janata [-] , D. Frühauf [-] , P. Bobál [-] (80. M. Veith [-] ) - J. Havel [-] , F. Kapias [-] (78. P. Hynek [-] )

TJ Slavoj Ledenice
J. Svoboda [-] - A. Stránský [-] , V. Babka [-] , L. Winkler [-] , J. Princl [-] , P. Svoboda [-] (73. V. Hinterhölz [-] ) , J. Pavlík [-] , J. Štrosser [-] (46. J. Řimnáč [-] ) , J. Fencl [-] , O. Švarc [-] , J. Čermák [-]

ŽK: 29. V. Brabec - 75. V. Babka .
Hráči zápasu: D. Frühauf , J. Havel .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: Hučík Michal - NOVOTNÝ Ctibor, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza