2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves si doma poradila s týmem Sapeli.


Branky


23

Nová Ves doma porazila Sapeli Polná 2-1 po gólech Žáka a Starého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli jsme mohli vidět spoustu šancí na obou stranách.

 

Již v páté minutě prověřil Fr.Nečas gólmana Polné z hranice šestnáctky, Martin Pokorný byl připraven. O tři minuty později pálil Milan Mezera vedle branky domácích. O dvě minuty později vyráží gólman Nové Vsi Fuksa dělovku Petra Douchy z cca 18 metrů. Třináctá minuta přinesla první změnu skóre, po centru do hostující šestnáctky pohodlně hlavičkuje nedostatečně obsazený Martin Žák 1-0. O tři minuty později mohl vyrovnat Milan Mezera, ale jeho střela z malého čtverce byla zablokována obráncem. V téže minutě zahrával kapitán Sapeláků Filip Dvořáček rohový kop a Petr Doucha hlavičkoval do břevna domácí svatyně! Ve 24. minutě hosté podcenili situaci u branky a nakonec, domácí hráč přestřelil branku sapeláků! Ve 34.minutě byl ve výborné pozici domácí Jan Šandera, ale Martin Pokorný mu skórovat nedovolil. Ve 40. minutě zlikvidoval gólman Fuksa přímý kop Filipa Dvořáčka. Ve 42. minutě měli  Polenští další vyloženou šanci. Po ose Brabec - Částka, šel na gólmana Petr Doucha, ale prostřelit ho nedokázal. Po první půli tedy vedli domácí o jednu branku. Poločas 1-0. 

 

Polná byla ve druhé pli lepším týmem.

 

Do druhé půli hosté vstoupili aktivněji a hned v 51.minutě se dočkali vyrovnání. Jan Flekal posunul míč po levé straně Milanu Mezerovi, ten odcentroval před branku a Ondřej Částka vyrovnal na 1-1. Sapeláci nadále pokračovali v tlaku a o dvě minuty později se znovu uvolnil Částka, ale gólman Fuksa domácí opět podržel. V 57. minutě kopal standardku z cca 20 metrů Filip Dvořáček, brankář Nové Vsi míč s obtížemi vyrazil a Brabec z dorážky přestřelil branku. O šest minut později hosté neměli dobře přebrané hráče a Ondřej Starý poslal Novou Ves do vedení! Sapeláci se i nadále snažili o zisk bodů a v 68. minutě měl k vyrovnání velmi blízko výborně hrající Ondřej Částka. Tváří v tvář Fuksovi bohužel neuspěl. Přišla 79.minuta a v ní obrovská šance Davida Padrnose, ale hostující kanonýr ani natřikrát nedokázal dostat míč do sítě! Závěrečnou desetiminutovku hosté odehráli vabank, na vyrovnání však nedosáhli, naopak domácí mohli přidat pojišťovací gól. Všechny tři body tak zůstaly v Nové Vsi. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sapeli Polná
Filip Dvořáček (kapitán): Zápas se hrál na těžkém terénu a nabídl spoustu šancí na obou stranách. My jsme si v jeho průběhu vytvořili šest tutovek, ale proměnili jsme bohužel jen jednu. Domácí byli v tomto ohledu o gól lepší, takže zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - M. Žák [-] , O. Šandera [-] (60. V. Novotný [-] ) , J. Šandera [-] , O. Starý [-] , M. Novotný [-] (81. J. Nečas [-] ) , F. Nečas [-] (86. J. Ptáček [-] ) , M. Kuchta [-] , J. Krejčí [-] , V. Komínek [-] , J. Havlík [-]

TJ Sapeli Polná
M. Pokorný [-] - O. Částka [-] , P. Doucha [-] , M. Brabec [-] (83. D. Stejskal [-] ) , F. Dvořáček [-] , M. Mezera [-] (69. D. Padrnos [-] ) , J. Flekal [-] , M. Boháček [-] (74. P. Fišer [-] ) , J. Benáček [-] , P. Tržil [-] , J. Horký [-]

ŽK: 74. O. Částka , 84. D. Stejskal .
Počet diváků: 87.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jakub Bačkovský

Expert: Filip Dvořáček
Tip experta: remíza

Nová Ves patří mezi nejsilnější týmy v soutěži, ale naše výkony jdou poslední dobou nahoru. Z horké půdy si odvezeme bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích