4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd doma opět zvítězil


Branky


13

Fotbalisté Horního Újezdu dokázali zvítězit ve druhé domácím zápase po sobě v důležitém zápase proti Studenci 4:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili hned třikrát

Za příjemného podzimního počasí přijel na domácí horkou půdu tým Studence. Tým Studence v tabulce disponoval stejným počtem bodů, tedy pěti. Důležitost zápasu byla vysoká, obě mužstva si toho byla jistě vědoma. Jenže zápas, tedy jeho úvod tomu nijak nenapovídal. Tým Studence začal v klidném a pomalém tempu. Domácí se tomuto tempu přizpůsobili, i když měli míč častěji na svých kopačkách tak nebyli schopni se dostat do vyložených šancí a ke gólovému využití. Přitom z pohledu domácího fanouška by stačilo trošku více začít běhat. Byly vidět časté nepřesnosti ve finální fázi přihrávky. Pro domácí přišlo vysvobození ve 24. minutě, kdy se trefil J. Sirota. První gól utkání do nových brankových konstrukcí. Mělo dojít k uklidnění, ale to se nestalo. Tempo hostí se neměnilo a ani domácí nijak vydatně nepřidali na tempu, ale i tak ve 34. minutě přidali druhý gól pěknou střelou M. Čermáka. Stav 2:0. Hosté se snažili dostat k zakončení, ale nijak nebezpeční nebyli až na chvilkové výjimky, kdy jim domácí hráči svými chybami umožnili jít do nějakých náznaků šancí, které se podařilo domácí obraně zneškodnit. Uklidnění přinesla pro domácí 45. minuta, kdy po pěkné kombinaci vstřelil třetí gól domácích J. Jonáš, a do šaten se šlo za stavu 3:0 pro domácí.    

Domácí si výhru pohlídali

Druhý poločas ze strany domácích žádnou větší fotbalovost nepřinesl. Za to hosté začali lépe kombinovat a hned v úvodu zahrozili střelou z přímého kopu a dalšími několika střelami. Hrálo se za mírného větru a střely mohly být nebezpečné. A to se stalo v 54. minutě, kdy hosté zahrávali rohový kop a míč šel přímo do brány, kde domácí gólman P. Hradecký vyrazil míč nešťastně do zátylku domácího hráče M. Čermáka a míč skončil za brankovou čarou. Hosté tak snížili na 3:1.  V dalším průběhu utkání se domácí snažili o nějakou pěknou kombinaci, ale pořád tam z nějakého důvodu byla nepřesnost. Hosté se snažili o další střely i z větších vzdáleností, ale naštěstí byly pochytány, a nebo byly nepřesné. Celkové uklidnění pro domácí přinesla 81. minuta, kdy konečně po druhé povedené kombinaci v utkání z blízka vstřelil čtvrtý gól domácí K. Kresa. Stav 4:1 se již do konce utkání neměnil a tak domácí mohli slavit druhé vítězství na domácí půdě.    



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Musím říci, že nějak pěkný zápas to nebyl, kdo nás viděl kolo před tím v Lipníku, asi nevěřil, že hraje stejný tým. Bylo tam hodně nepřesností a nedařila se nám kombinace, tak jak v jiných utkáních. Tempo také nebylo vražedné. Pozitivní je, že jsme vstřelili čtyři góly a ve třech po sobě jdoucích zápasech celkem jedenáct. Bereme důležité tři body.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - J. Sirota [-] , M. Ošmera [-] , V. Pavlík [-] , T. Kaláb [-] (70. M. Řezáč [-] ) , M. Čermák [-] , L. Loucký [-] (84. T. Kalina [-] ) , K. Kresa [-] , J. Pivoňka [-] , J. Jonáš [-] (80. M. Jelínek [-] ) , T. Vávra [-]

TJ Sokol Studenec
L. Pokorný [-] - M. Kříž [-] , T. Nejedlý [-] , R. Turoň [-] (69. J. Čonka [-] ) , P. Rousek [-] , F. Komárek [-] , K. Mrňa [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , M. Chalupa [-] , R. Kryštof [-] (83. F. Hájek [-] )

ŽK: 79. J. Jonáš - 90. J. Strnad .
Hráči zápasu: J. Sirota .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - VÍDENSKÝ Bohumil, BAZALA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Horní Újezd v posledních dvou zápasech bodoval, a tuto formu využije k domácí výhře.