0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

19.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání mezi Hovězím a Polankou rozhodovaly penalty


Branky


0

V rámci 19. kola na sebe narazili sousedi v tabulce, třetí Hovězí totiž na své půdě přivítalo čtvrtou Valašskou Polanku. Vyrovnané střetnutí došlo až do penaltového rozstřelu, ve kterém uspěli hosté, kteří si tak připsali do tabulky bod navíc. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější domácí nedokázali využít svých šancí

Hráči Hovězí se hned od úvodního hvizdu snažili dostat svého soupeře pod tlak. To se jim dařilo, jenže z tlaku nepramenily žádné vážnější šance. První náznak příležitosti měl na svědomí Zámečník, jehož střela z blízkosti pokutového území minula branku. Další šanci vypracoval Štrbík, který vyslal kanonýra Šrámka, jeho pokus však zmařil polanský brankář Kolínek. Hovězí svého soupeře přehrávalo a mohlo se dostat do vedení, jenže Kolínek znovu předvedl dobrý zákrok, tentokrát proti střele Štrbíka. Až ve 36. minutě poprvé zahrozili i hosté, Stanislav Adámek se prokličkoval do střelecké pozice, ale Kašpara ve svatyni Hovězí vůbec neohrozil. 

Ani druhá půle úvodní branku nenabídla

Druhý poločas nabídl bojovný fotbal plný osobních soubojů, ale také nedovolených zákroků, které rozhodčí Vobořil potrestal čtyřmi žlutými kartami. Hovězí bylo i nadále lepším celkem a v 71. minutě mělo blízko k otevření skóre, jenže střela zkušeného harcovníka Valíčka byla sražena na roh. Nakonec se neujaly ani příležitosti Hromady a Juřicy, a tak utkání dospělo až do pokutových kopů.  

 

V penaltách byli úspěšnější hosté

Penalty rozehráli domácí, jmenovitě Šrámek, který se nemýlil. Stejně si poradil i Stanislav Adámek, který srovnal. I v druhé sérii uspěli oba střelci, nejprve skóroval Zádilský, kterého následoval Filip Maček. První drama nastalo ve třetím kole, Jakub Kašpar rozvlnil síť, avšak Novák vůbec netrefil branku! Ve čtvrté sérii se skvěle prezentovali brankáři, Kolínek zlikvidoval pokus Jaroslava Kašpara a domácí brankář Adam Kašpar vychytal Davida Ondru. Rozhodnout mohl Zámečník, který však nastřelil břevno a následný vyrovnávací gól si na své konto připsal Gergela. V náhlé smrti neuspěl domácí Trlica a jelikož se za hosty trefil kapitán Roman Trčka, bylo rozhodnuto o vítězi. 

Polanka díky této výhře ztrácí na svého soka pouze dva body. 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Valašská Polanka
Ondřej Adámek: "Bylo to bojovné utkání. Musím přiznat, že Hovězí mělo více ze hry a místy nás hodně tlačilo. My jsme to však dotáhli až do penalt, kde jsme měli více štěstí."



Sestavy


Sokol Hovězí
A. Kašpar [-] - T. Varaja [-] (45. T. Zádilský [-] ) , K. Trlica [-] , J. Kašpar [-] , J. Kašpar [-] , D. Hromada [-] - T. Juřica [-] , M. Štrbík [-] , R. Zámečník [-] - O. Šrámek [-] , P. Valíček [-]

TJ Sokol Valašská Polanka
J. Kolínek [-] - S. Adámek [-] , O. Adámek [-] , P. Filgas [-] , R. Trčka [-] - F. Maček [-] , J. Novák [-] , J. Gergela [-] , D. Ondra [-] - O. Zbranek [-] , J. Řezníček [-] (70. M. Baran [-] )

Hráči zápasu: O. Šrámek - J. Kolínek .
Místo: Hovězí.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.