2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 10:15

6.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karlštejn dokázal otočit skóre proti Neumětelům, výborně zachytal Kliment


Branky


7

Vyrovnaný duel spíše nasvědčoval dělbě bodů. V prvním poločase jasně kralovaly Neumětely, po obrátce se domácí výrazně zlepšili a o jejich výhře rozhodly individuální chyby v zadních řadách soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neumětely šly po zásluze do vedení

Dobrou náladu u příležitosti vinobraní zachránil mladý brankář Kliment, který soupeři vychytal určitě tři jasné brankové příležitosti. Nejvíce se vyznamenal při sólu Martina Cipriana. Nestačil pouze ve 41. minutě na dorážku Kaliny. Brance předcházel rychlý brejk a na zadní tyči si Kalina počkal na svoji šanci 0:1.

Karlštejn zápas dokázal otočit

Z kabin se vrátil Karlštejn jako úplně jiný tým. Poměrně brzy srovnal skóre, když v 58. minutě k tomu přispěl nepovedený výkop brankáře a Jiří Kučera krásnou střelou vymetl šibenici 1:1. Zápasu by slušela remíza, navíc velkou šancí pohrdl Hejduk, když nastřelil v tutovce brankáře Klimenta. Trest přišel v 85. minutě, kdy domácí zahrávali ze strany standardku a v malém vápně obrana nechala tři volné hráče a nejdůraznější byl Klusák, jenž na dlouhou nohu dorážel.

U Karlštejna nejlepší: J. Kučera, Kliment, Zajíc   

U Neumětel nejlepší: Vršecký, Tůma

Reportáž ve spolupráci s panem Sýkorou.



Ohlasy k zápasu


TJ Karlštejn
Michal Šaman, hráč: První poločas z naší strany nebyl ideální, Neumětely si vytvořily více šancí, avšak paradoxně skórovali ze situace, která byla pravděpodobně ofsajdová, přinejmenším velmi hraniční. Do druhé části jsme vstoupili aktivněji, dokázali jsme vyrovnat. Za nerozhodného stavu nás několikrát podržel Lukáš Kliment, v závěru jsme soupeře zaskočili druhým gólem, náskok už jsme si vzít nenechali. Pro nás velmi cenné a důležité tři body




Sestavy


TJ Karlštejn
L. Kliment [-] - J. Hůrka [-] , M. Chvojka [-] (34. O. Cajthaml [-] ) , V. Otčenášek [-] , R. Gráz [-] , J. Soukup [-] , Š. Zajíc [-] (80. L. Žerovnický [-] ) , P. Kučera [-] , M. Červený [-] (59. E. Klusák [-] ) , J. Kučera [-] , M. Čermák [-]

SK Horymír Neumětely
D. Špicl [-] - P. Míka [-] , K. Hejduk [-] , P. Kalina [-] , M. Ciprian [-] , M. Vršecký [-] , L. Tůma [-] , K. Ciprian [-] , J. Laštovička [-] , M. Kocman [-] (79. J. Kiml [-] ) , L. Konopásek [-] (54. V. Bláha [-] )

ŽK: 38. P. Kučera - 17. K. Hejduk , 52. M. Ciprian , 54. L. Konopásek , 72. P. Kalina , 90. J. Kiml .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: KNOTEK Václav - HÁJEK Václav, VLACHOPULOS Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Karel Vajs
Tip experta: výhra hostů

Neumětely lepšící se Karlštejn porazí.

Tip: výhra hostů