Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 10:00

11.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslavská mašina porazila Hlubokou 4:0 a je druhá!


0

Soběslav v letošní sezóně válí a momentálně to dokázala korunovat výhrou 4:0 v Soběslavi. Dvěma góly se na výhře podílel Šmídmajer. Karel Polišenský dokázal vstřelit branku těsně po svém nástupu na hřiště. Rašelina se touto výhrou dostala a druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Očekávaný tahák kola mezi Hlubokou a Soběslaví se odehrál bohužel před velmi malou kulisou, což na šlágr kola bylo smutné. Oba celky šli do zápasu s jasným a jediným cílem – vyhrát. Hluboká doma držela neporazitelnost a je to známo i z minulých sezón, že z podzámčí se body vozí velmi těžko. Soběslav měla naopak stoprocentní venkovní bilanci, kterou opět natáhla a navíc má z výletů více jak tři vstřelené branky na utkání a za pět výjezdů pouze 1 obdržený gól!

Utkání sotva začalo a už se rozjel gólostroj. V sedmé minutě se dokázal hlavou prosadit Šmídmajer. Hlubokou to nepoložilo, spíše naopak. Začala se hnát do šancí a velkou příležitost na kopačce měl Kurali, ale i přesto, že na něj zívala prázdná brána, nedokázal míč dopravit do sítě.

Ve 21. minutě sse skóre na světelné tabuli měnilo podruhé. A opět se dokázal prosadit střelec Soběslavi Šmídmajer. Skóre 0:2 vydrželo až do poločasu a dávalo tak velkou naději hostující Rašelině.

 

Po návratu z kabin bylo jasně vidět, s jakou taktikou nastupují oba týmy. Hosté se začali více soustředit na defenzivu, kterou jako ostatně vždy dirigoval kapitán Boháč. Hluboká se snažila dostávat do šancí, ale chvilkový tlak byl spíše sporadický, Kuník příliš práce neměl. V 76. minutě si Soběslav pojistila vedení. Ve vápně se dokázal obratně prosadit Polišenský, jenž byl na hřišti pouhé dvě minuty a hned dostal míč do sítě.

V první minutě nastaveného času vstřelil čtvrtou branku Tomáš Mazouch a dal tak zápasu konečnou tečku v podobě skóre 0:4.

Soběslav příští týden hostí v derby Planou. Hluboká jede na půdu Veselí nad Lužnicí a bude si chtít rozhodně vylepšit dojem z tohoto kola.  



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš (Hluboká): "Bohužel se nám poslední dobou nedaří vstřelit gól ani z těch nejvyloženějších šancí. První gól jsme dostali prakticky z ničeho a když jsme si potom vytvořili šanci, bohužel jsme ji nedokázali proměnit v gól a hned o půl minuty déle hosté dali na 0:2. Poté jsme se snažili snížit, ale to se nám nepovedlo a navíc jsme ještě dva góly dostali. Výsledek je pro nás možná až moc krutý, nicméně Soběslav vyhrála zaslouženě."

FK Spartak Soběslav
Jan Boháč (Soběslav): "Jeli jsme na Hlubokou potvrdit venkovní formu a odvézt si minimálně bod. Zápas na těžkém terénu jsme nakonec zvládli líp, opět neinkasovali a dokázali vstřelit 4 goly. Byli jsme lepší než Hluboká a zaslouženě si vezeme domu další 3 body."



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - T. Antoš [-] , J. Čermín [-] , S. Legdan [-] , K. Štabrňák [-] - O. Němec [-] , A. Dalipi [-] (32. D. Faber [-] ) , Z. Stráský [-] , K. Jonáš [-] - J. Kurali [-] , T. Adam [-] (72. L. Valenta [-] )

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - L. Podráský [-] , K. Chotovinský [-] , J. Boháč [-] , O. Madar [-] - T. Mazouch [-] , J. Peltán [-] , M. Mazouch [-] (79. V. Žalda [-] ) , M. Hromada [-] (46. D. Maršík [-] ) - M. Dvořák [-] (86. D. Doležal [-] ) , J. Šmídmajer [-] (74. K. Polišenský [-] )

ŽK: 7. S. Legdan - 80. M. Dvořák , 86. K. Polišenský .
Místo: Hluboká. Počet diváků: 52.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.