2:1
(2:1)
33. J. Zrun
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čekání na první výhru ukončila Horní Planá a poslala Zliv na dno


Branky


29. M. Kordík , 44. T. Klik - 33. J. Zrun
0

Horní Planá - jeden získaný bod. Zliv - dva body. Předzápasové počty tak dávaly jasnou otázku - kdo bude po vzájemném zápase na posledním místě tabulky? Vše podstatné se odehrálo během prvního poločasu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned tři góly

Utkání týmů ze samého dna tabulky mělo rozhodnout o kom, kdo že se má více strachovat o setrvání v soutěži. Do konce je sice ještě hodně kol, ale vzájemný souboj dosud trápících se týmů může o rozložení sil napovědět. A prvního gólu se dočkali domácí. Zliv vyvážela míč, na středu hřiště jej ale ztratila. Protiakci vedl Bednář po pravé straně ze zálohy, potáhl balón k vápnu, dal přihrávku mezi dvěma hráči na penaltu a Kordík už si s tím poradil skvěle, proměnil přesnou střelou k tyči – 1:0. Na inkasovaný gól ale Zliv dokázala najít odpověď. Po standardce se totiž obránce Zrun prosadil hlavičkou na 1:1. Pod branku se podepsalo nedorozumění brankáře Truhláře s bránícími spoluhráči. Zliv mohla hluboce litovat situace ze samého závěru poločasu – měla k dispozici standardní situaci, tu ale zahráli svěřenci trenéra Cepáka mizerně a z brejku hosté inkasovali na 2:1. Klik po narážečce s Kvasničkou z nějakých deseti metrů překonal Remtu.

Nic než zmatek, fotbal už se nehrál

 Ve druhé půli už se fotbal moc nehrál, zato diskutovalo se o sto šest. Místo šancí tak byly k vidění protesty a bezmoc hlavního rozhodčího, kterému se řízení zcela rozpadlo pod rukama. Hráči se hádali neustále mezi sebou, množily se potyčky a byla z toho holomajzna par excellance. Horní Planá se nebála hrát tím nejjednodušším možným způsobem a zakopávala míče do bezpečí, daleko od brány. Emoce se naplno vylily po nedopískané penaltě, kterou hosté hlasitě reklamovali, kdy hráč podle jejich pohledu zahrál před bránou rukou, ale sudí Smutný nezapískal. Pak už se skutečně odehrálo jen pár minut. Hosté dohrávali bez vyloučeného Zruna, který šel pod sprchy po druhé žluté kartě. Zlivi v důležitém zápase nepomohl ani překvapivý návrat Rysa do sestavy. Horní Planá tak vybojovala tři body a opustili poslední příčku, kterou přenechala svému soupeři.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Smrčina Horní Planá
Karel Souček (trenér Horní Plané): První poločas jsme byli myslím lepší, měli více ze hry a více šancí, ale gól se nám podařilo dát až po půlhodině hry. Hosté vyrovnali, naštěstí těsně před koncem poločasu padl rozhodující gól. Pak to byl zbytečně nervózní zápas, bylo znát, že se hraje o hodně. A rozhodčí nebyl žádná sláva. Šlak je naším klíčovým hráčem obrany, opět si ji dobře dirigoval.

SK Zliv
Pavel Cepák (trenér Zlivi): Začali jsme dobře, první poločas jsme byli lepší. Gól jsme opět dostali po individuální chybě, ale vyrovnali jsme a hru měli celkem pod kontrolou, pak jsme ale z brejku inkasovali podruhé. Ve druhém poločase nebyla hra z naší stany dobrá. Ale byli jsme poškozeni neodpískanou rukou ve vápně, kdy jsme měli kopat jasnou penaltou. Vyplácnul to z prázdné brány, nezažil jsem, aby se toto neodpískalo. Poté začal na hřišti chaos, rozhodčí začal vylučovat, vůbec nevěděl koho a utkání skončilo 2:1. Rozhodčí to vůbec nezvládl, tohle by se stávat nemělo. Z druhé půle se odehrálo pár minut.



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - M. Truhlář [-] , M. Bednář [-] (77. V. Ryneš ml. [-] ) , Z. Šlak [-] , J. Boháč [-] - A. Vachta [-] (55. A. Kvasnička [-] ) , T. Klik [-] , J. Oškrda [-] (79. T. Komžák [-] ) , A. Kvasnička [-] - F. Švábirt [-] (88. P. Trančík [-] ) , M. Kordík [-]

SK Zliv
J. Remta [-] - J. Zrun [-] , M. Maňhal [-] , M. Trávníček [-] , M. Šimek [-] - J. Prček [-] , J. Szabó [-] , A. Bittner [-] , J. Kubeš [-] - R. Bican [-] , J. Vondrka [-] (46. V. Rys [-] )

ŽK: 72. J. Boháč - 40. J. Zrun , 70. V. Rys , 79. M. Šimek , 88. J. Kubeš . ČK: 78. J. Zrun .
Hráči zápasu: Z. Šlak .
Místo: Horní Planá. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Studený Josef - Novotný, Gonder.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.