Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


34. L. Janovský , 42. L. Bolek (vl.) , 47. S. Mareš ml. , 62. J. Růžička (p.) , 89. L. Janovský - 21. J. Bolek , 53. J. Beňatinský
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Ratibořské Hory
František Kalousek (trenér): K utkání se Sepekovem jsme měli k dispozici pouze 12 hráčů, chyběli Vobinuška, Breda, Vojta Říha, Pechánek a Komárek. Utkání jsme nezačali dobře a od 21. minuty jsme prohrávali 0:1. V závěru poločasu se nám podařilo vyrovnat a následně po akci Slávy Mareše si hosté dali vlastní gól. Ve druhém poločase jsme hned v začátku zvýšili na 3:1. Hosté ale po naší nedůslednosti v 53. minutě snížili na 3:2 a poté měli dalších 15 minut územní převahu. O výsledku utkání rozhodla branka Růžičky z pokutového kopu v 72. minutě a v 80. minutě branka Janovského po pěkné individuální akci a přihrávce Václava Hoffmanna. Zbývá sehrát poslední utkání podzimu v sobotu 14. listopadu od 13.30 hodin v Chyškách. Věřím, že hráči se v tomto utkání vydají ze všech sil a přivezeme z Chyšek tři body. Zveme na toto utkání naše věrné diváky, kteří nás i dnes podpořili.




Sestavy


SK Ratibořské Hory
T. Hoffmann [-] - D. Dařílek [-] , J. Růžička [-] , S. Katolický [-] , B. Greguš [-] - D. Feichtinger [-] (63. M. Průcha [-] ) , S. Mareš ml. [-] , J. Dařílek [-] , A. Fišer [-] - V. Hoffmann ml. [-] , L. Janovský [-] (86. S. Buřič [-] )

TJ Sokol Sepekov
P. Hoferek [-] - J. Dušek [-] , V. Doubek [-] , P. Novák [-] (15. P. Sláma [-] ) , J. Bolek [-] - J. Doubek [-] , J. Beňatinský [-] , D. Smrčina [-] , L. Bolek [-] - P. Palus [-] , L. Hadáček [-]

ŽK: 59. S. Katolický - 43. J. Bolek .
Místo: Rat. Hory. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - Ryneš, Čmucha.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.