0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov doma překvapivě padl s Vrábčí


Branky


0

Vedoucí tým tabulky TJ Sokol Římov přivítal na svém hřišti mužstvo Vrábče. Domácí hráči se nacházeli před zápasem v herní pohodě, když v posledních dvou kolech uhráli šest bodů a nastříleli osm branek. Hosté z Vrábče zase poprvé v sezoně cestovali ven, když si v předchozích utkáních připsali na domácím hřišti dvě remízy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od samého začátku byla patrná poměrně rozsáhlá marodka domácího mužstva a zkušenost hostujících hráčů, kteří dokázali poměrně snadno veškeré útočné pokusy domácích odvracet a po chybách v rozehrávce zakládat rychlé protiútoky. První zaváhání v rozehrávce domácích přišlo již v 6. Minutě, kdy se hostující Seethaler ocitl zcela osamocen na velkém vápně, ale jeho střelu zlikvidoval brankář Novák. V 10. minutě sice rychlí protiútok Vrábče, domácí defenziva v poměrně bezpečné vzdálenosti zastavili. Z nařízeného přímého kopu s přispěním nedůrazu domácích hráčů ve vlastním pokutovém území se k míči protlačil Kristián Bašta a poslal hosty do vedení – 0:1. Tento moment byl bohužel asi poslední, který stojí za zmínku v prvním poločase. Na obou stranách se marně čekalo na vážnější šanci a tak šli do šaten spokojenější hosté.

Do druhé poločasu chtěli domácí hráči nastoupit s aktivitou a pokusit se otočit vývoj zápasu. Římov se tlačil do útoku a snažil se vymyslet něco směrem dopředu. Bohužel pro většina akcí končila před vápnem hostí a k vážnějšímu ohrožení Knytlovy branky se domácí hráči nedostali. Naopak s postupem času se do otevřené domácí obrany dostávali hosté z Vrábče. Ani jim se, ale v zakončení brejkových situací nedařilo. Vrábče si tak překvapivě, ale zcela zaslouženě připsalo tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Pavel Crkva ( TJ Sokol Římov ): "Zatím nejhorší utkání, které jsme letos odehráli. Jedna možná dvě střely a ani jedna vyložená šance odpovídá hře, kterou jsme celý zápas předváděli."




Sestavy


TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - P. Kučera [-] , R. Chyňava [-] , M. Kopt [-] , P. Crkva [-] - J. Rytíř [-] , P. Graman [-] , B. Kuta [-] , F. Šmíd [-] - J. Štrajt [-] , J. Daniel [-]

TJ Vrábče
T. Knytl [-] - J. Vejskrab [-] , R. Buchar [-] , D. Pech [-] , M. Filištein [-] - K. Bašta [-] , M. Vrba [-] , L. Koclíř [-] , S. Knytl [-] - D. Seethaler [-] , F. Junek [-]

Hráči zápasu: T. Knytl , K. Bašta .
Místo: Římov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.