4:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice nadále vítězí


Branky


11

Vedoucí tým soutěže z Hrotovic opět nezaváhal a zvítězil nad Radoticemi 4:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Vedoucí Hrotovice přivítaly ve šlágru kola také neporažené Radotice, které mají na svém kontě sedm bodů a drží třetí pozici. Hrotovice toužil navázat na skvělý výkon v zápase s Rouchovany . Hrotovice tak měly svému soupeři co vracet. Zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí. Hrotovice doma přivítaly soupeře z Radotic, na jehož půdě v minulé sezoně prohráli 3:2. Do zápasu ale domácí nastoupili odhodlaně a už ve 2. minutě z dálky poslal míč na bránu hostů Michal Mlejnek a otevřel skóre na 1:0. O sedm minut později dostal míč do běhu, dostal se přes obranu a při samostatném nájezdu se opět nemýlil. Do konce první poloviny ještě postupně zvýšili skóre ve 12. minutě Jan Votava a  ve 30. minutě Marek Hrůza - 4:0. Hosté tak byli zralý na ručník. Do konce poločasu se již skóre neměnilo. I tak měli domácí komfortní náskok a zaděláno na další vítězství, které by znamenalo upevnění vedoucí příčky. 

 

Domácí ještě skóre navýšili

V druhé půli se kromě pár šancí na obou stranách nic významného nestalo a výsledek tak zůstal 4:0. O výsledku tak rozhodl drtivý nástup domácího celku a všechny góly padly v první půlhodině zápasu. Radotice naopak poprvé v nové sezóně nezabodovaly a propadly se ze třetí příčky až na šestou. V příštím kole je čeká další těžký soupeř z Rouchovan. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
Hlavnička Jiří, hráč: Povedl se nám začátek zápasu, a pak už jsme si výhru v pohodě pohlídali.




Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Virgl [-] (46. Z. Kovář [-] ) - T. Hadraba [-] , E. Pokorný [-] (87. T. Novotný [-] ) , M. Mlejnek [-] (60. P. Hadraba [-] ) , L. Dvořák [-] , J. Votava [-] , M. Hrůza [-] (46. J. Křivánek [-] ) , F. Strohmer [-] (77. J. Dufek [-] ) , M. Růžička [-] , F. Pekárek [-] , J. Kučera [-]

TJ Družstevník Radotice
V. Liška [-] - V. Vyhnálek [-] , P. Tobolka [-] , J. Nevěčný [-] , M. Sevelda [-] - M. Habich [-] , M. Tobolka [-] , M. Jeleček [-] , J. Tengeri [-] - S. Michal [-] (71. D. Kincl [-] ) , M. Liška [-]

ŽK: 39. M. Sevelda , 47. M. Habich .
Hráči zápasu: J. Votava .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - ŠABATA Libor (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Radoticím odešlo několik opor (Honza Čech do áčka Mor.Budějovic, brankář Novák do I.A. třídy do Štok). Tito hráči byli pro Radotice klíčový. I přesto Radotice vstoupili do sezóny docela slušně. Nyní přijedou k nám na "letiště" a myslím si, že zde budou mít veliké problémy.
Věřím tomu, že trenér Hrotovic mužstvo skvěle nachystá a s přehledem zvítězíme. Volím naši výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích