P. Nový 76.
1:2
(0:1)
16. M. Šindelka
53. L. Novák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid ztratil poprvé body se Lhotou


Branky


76. P. Nový - 16. M. Šindelka , 53. L. Novák (p.)
10

Na velmi horkou půdu zavítali hráči Lhoty B. Dosud neporažený Rapid chtěl před nucenou přestávkou vyhrát, to se mu nepodařilo, přesto zůstává suveréně první. Lhota nadále okupuje klidný střed tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhota šla do vedení gólem Šindelky

Nejspíše šlágr kola, první Rapid byl doposud neporažený, Lhota byla odhodlaná vítěznou šňůru domácím překazit. Do utkáni vstoupili lépe hosté, kteří měli balón na svých kopačkách, což se domácím nedařilo. Lhota šla zslouženě do vedení. Samostatný únik proměnil jeden z mladíků v sestavě, Šindelka. Od té doby toho moc zajímavého k vidění nebylo, jednalo se spíše o takický souboj, než zběsilou gólovou přestřelku. Žluté karty obdrželi na straně domácích Novák a na straně hostů Paul. Poločasové skóre tak bylo možná trochu překvapivě 0:1.

Za Rapid pouze snižoval Nový

Do druhé půle domácí nachystali hned tři střídání a pokusili se hru oživit. Než se vůbec stihli nadechnout k nějakému tlaku, tak proti nim byla nařízena penalta. Tu proměnil zkušený penaltový exekutor Novák, který vedl svůj tým jako kapitán. Poté sice měli domácí nějaké náznaky šancí, ale nic moc vážného. V 76. minutě vstřelil kontakní gól zkušený Nový. Rapid podle očekávání posledních 15 minut svého soupeře dostal pod tlak. Z toho plynuli i gólové příležitosti. Tu největší měl Kovářík, který byl po centru ze strany před brankářem osamocený a jen lehce tečoval balón, který Šoltys bez problému chytil. Rapid tak poprvé v sezóně narazil a jeho přemožitelem se stala Lhota.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lhota B
Miroslav Kučera (trenér): Na hřiště 1.celku jsme přijeli pozorně bránit a vyrážet do rychlých protiútoků, což se nám většinu zápasu dařilo. Kdyby jsme lépe vyřešili některé brejky, tak jsme mohli nějakou branku přidat. V závěru nám už docházely síly a měli štěstí. Podali jsme zodpovědný kolektivní výkon, jsme spokojeni.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - L. Holý [-] (46. K. Veber [-] ) , P. Nový [-] , M. Boháč [-] (46. M. Žemlička [-] ) , S. Kaše [-] , J. Jelínek [-] (60. D. Tauš [-] ) , M. Novák [-] , J. Hlaváč [-] (62. P. Kovářík [-] ) , O. Baroch [-] , M. Klimeš [-] (46. M. Milota [-] ) , J. Řežáb [-]

TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - Z. Paul [-] (69. J. Švík [-] ) , T. Diviš [-] , V. Křelina [-] , M. Šindelka [-] , L. Novák [-] , J. Eliášek [-] , V. Sulek [-] , J. Horník [-] , P. Nový [-] , T. Vrba [-] (85. J. Brož [-] )

ŽK: 35. M. Novák , 52. M. Milota , 56. J. Hlaváč , 70. J. Matějka - 39. Z. Paul .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 13:50
Tomáš Ježek

Expert: Stanislav Žák
Tip experta: výhra domácích

Bude jen otázkou kolik. Jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích