1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 10:30

7.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pejšův hattrick zajistil Vltavínu výhru v Králově Dvoře


Branky


16. D. Krejdl - 31. P. Pejša , 74. P. Pejša , 76. P. Pejša
12

Králův Dvůr doma nad hostujícím Vltavínem vedl 1:0, potom ale zaúřadoval hostující kapitán Pejša a hattrickem otočil skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení, hosté vyrovnali

Domácí hráči si v úvodu vypracovali převahu a soupeře přehrávali. V 16. minutě dostal Daniel Krejdl kolmici za obranu, obloučkem zkušeně přehodil vyběhnutého gólmana Štorce a poslal domácí do jednobrankového vedení. Poté se obraz hry změnil. Hosté se dokázali svému soupeři vyrovnat a ve 31. minutě vyrovnali i skóre. Vltavínští odcetrovali z pravé strany a o několika odrazech se míč dostal na malé vápno odkud dostal míč do sítě Petr Pejša, 1:1. 

Hostující Pejša dvěma slepenými brankami rozhodl

Druhý poločas dlouho nanabídl žádnou gólovou šanci. Oba týmy se soustředily na zabezpečenou obranu, nikdo nechtěli inkasovat branku. V 74. minutě se hosté vydali do rychlého protiútoku po dlouhém nákopu. Střelu z vápna dobře zlikvidoval gólman Toman, ale útočná akce pokračovala, přihrávku na malé vápno na hranici ofsajdu dostal Petr Pejša, obtočil se s míčem a neomylně zakončil, 1:2. V 76. minutě přišel opět dlouhý nákop na obranu, Petr Pejša se dostal za záda bráních hráčů a střelou z rohu velkého vápna přeloboval vyběhnutého brankáře Tomana. Pejšův hattrick tak znamenal stav 1:3. Hosté se s vědomím dvoubrankového náskoku stáhli do obranného bloku a svého soupeře už do šancí příliš nepouštěli. Utkání tak skončilo výhrou hostů 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
Ohlasy zveřejníme později:




Sestavy


FK Králův Dvůr
D. Toman [-] - D. Kůžel [-] , D. Krejdl [-] , T. Osvald [-] (81. P. Janota [-] ) , M. Kraus [-] , D. Beňo [-] , D. Kilián [-] , J. Dvořák [-] , R. Novák [-] , M. Hell [-] , J. Blažek [-] (81. T. Šebek [-] )

FK Loko Vltavín
P. Štorc [-] - D. Tichý [-] , C. Maione [-] , M. Pásztor [-] (59. L. Kühnel [-] ) , T. Kuchař [-] , P. Pejša [-] (86. J. Čtvrtníček [-] ) , D. Matějka [-] , O. Šípek [-] , F. Mysliveček [-] (72. D. Jaroš [-] ) , B. Abena [-] , D. Podzimek [-]

ŽK: 86. D. Beňo - 76. P. Pejša .
Hráči zápasu: P. Pejša .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Fojtík Martin - ARNOŠT Zdeněk, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích