Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 15:00

4.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Chodově se nedohrálo a vícemistr z loňské sezóny klesá tabulkou, hořkost porážky poznal také proti Starému Sedlu


0

Staré Sedlo si dokázalo poradit i v Chodově, čímž ukázalo, že je velmi silné i mimo své nechvalně známé hřiště a ne náhodou je na první příčce celé tabulky. Navíc Chodov se i přes své nelichotivé postavení v tabulce nedá považovat za snadného soupeře. Druhý tým minulé sezóny je stále velmi kvalitní a umí soupeře potrápit. Jeho letošní největší slabinou je nedisciplinovanost, z níž pramení častá vyloučení hráčů a také hra dozadu, v níž to krapet vázne. Chodov dostává mnoho branek a nezvládá jich toli zase vstřelit a těsným rozdílem pak prohrává. Teď ještě něco ke Starému Sedlu. To je také, stejně, jako loni, v perfektní formě a je velmi nebezpečné. Hraje dobře dozadu a využívá rychlých protiútoků. Mnoho fanoušků a také soupeřů však tvrdí, že Sedlo vede tabulku jen díky tomu, že se na jeho hřišti nedá hrát, ale Sedlo zatím neztratilo na venkovních hřištích jediný bod, čímž kritiku alespoň trochu musí umlčet. Avšak je nutné dodat, že v Chodvě se fotbal příliš nehrál, utkání bylo velmi vypjaté a nakonec se ani nedohrálo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začalo se velmi zostra a zdálo se, že je zaděláno na pořádnou přestřelku

Jak jsem již zmínil, oba týmy, především však hosté, začali ve velmi vysokém tempu. A už v páté minutě otevřel skóre starosedelský Jan Hajdu. Neuběhla ani další minuta a hosté už vedli 2:0, když navíšil stav perfektní trefou Lukáš Michalec. Domácí se ale rozhodně nesesypali a asi minutu a kousek poté, zahráli dobře standartní situaci, jíž hlavou zakončil přesně Petr Macák st.. To ještě nebyla pryč ani první desetiminutovka, což napovídalo, že dnes to bude velmi zajímavé utkání. Poté se hra ale na dlouhou dobu od šancí odklonil a pokračovalo se spíše ve tvrdé a agresivní hře, kterou však sudí nechával plynout, čímž se utkání maličko zvrhlo. Jenže poté sudí vyloučil Lukáše Malýho, který úmyslně odkopl míč od místa rozehrání a sudí ho musel už podruhé napomínat. Poté však ještě prohodil k sudímu pár slov, ten proti němu vytasil druhou žlutou kartu a poslal ho předčasně do šaten. A toho dokázali domácí ještě do konce půle využít. Jiroušek unikl po levém křídle a parádní přihrávkou našel volného Břetislava Bendu, který vyrovnal na 2:2. Bylo sice vyrovnáno, ale před druhou půlí měli jasně lepší pozici domácí, kteří se za stavu 0:2 dokázali vrátit do hry a navíc měli na hřišti o jednoho hráče navíc.

Druhá půle byla velmi vypjatá, červenalo se dále

Ani ve druhé polovině se na góly dlouho nečekalo. Hosté faulovali ve vlastním vápně a Petr Macák st. proměnil nařízenou penaltu. Zdálo se, že Chodov už je na koni, ale hosté se dokázali sebrat a ryche se jim podařilo vyrovnat. Trefil se Jan Makrlík a opět se pokračovalo za vyrovnaného stavu. Utkání však čím dále, tím více připomínalo melu, než fotbal a sudí se musel uchylovat k dalším karetním terstům. Nakonec se utkání však úplně zvrhlo. Nejprve Petr Macák st. podruhé fauloval a obdržel druhou žlutou kartu. Sudímu však pře zapisování tohoto trestu vyrazil tužku z ruky a tím odstartoval hotové vzbouření. Ve stejném čase pak jeho starší bratr, Jiří Macák, urážel hanlivě sudího, kterého nakonec po obdržení červené karty dokonce chytil pod krkem. Domácí se tak z ničeho nic, dostali do oslabení, avšak přestali úplně hrát a chvíli na to počtvrté inkasovali. Do kolen Chodov srazil Jan Makrlík a bylo rozhodnuto. I po této brance sudí sklidil pár vulgárních pojmenování, a tak utkání raději předčasně ukončil. Závěrečných deset minut už se tak nedohrálo.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš (Spartak Chodov): Toto utkání pro nás nezačalo vesele a brzy jsme prohrávali o dvě branky, ale do utkání jsme se nakonec dokázali vrátit. To však nebylo moc podstatné. Co se totiž fotbalu týče, tak utkání příliš mnoho nenabídlo. Sudí totiž nechal už do začátku plynout velmi tvrdou hru a utkání se mu vymklo z ruky. Nakonec ho také musel i předčasně ukončit. Co se tedy hry týče, není moc, co hodnotit a na utkání je třeba, co nejrychleji zapomenout.

TJ Staré Sedlo
Ladislav Zikmund (Staré Sedlo): Do Chodova jsme jeli s tím, že chceme zkusit uhrát tři body, ale věděli jsme, že to bude hodně těžké utkání. Byť je totiž Chodov v tabulce dole, tak to mužstvo má kvalitní hráče a dříve, nebo později, budou stoupat tabulkou výše. Utkání bylo tedy, podle očekávání vyhrocené až do samotného závěru, ačkoli se nakonec nedohrálo. Ačkoli se však utkání trochu zvrhlo, chtěl bych zdůraznit, že my jsme mezi sebou s Chodovem neměli žádný problém. Někdy to tak zkrátka je, že se utkání takto vyhecuje a dopadne to takhle, ale soupeř měl spíše problémy se sudím, než s námi a všichni jsme si po utkání normálně podali ruce. Na závěr bych chtěl opět pochválit své hráče. Ti si plnili své úkoly perfektně a jde vidět, že když si všichni navzájem vypomůžeme, dáme do toho vše a budeme hrát týmově, tak jsme velmi silní. Zatím jsme první a to je paráda, za což si kluci zaslouží ještě jednou mé díky. Těžko se mi dnes vybírá nejlepší hráč, protože všichni do toho dali vše a ze hřiště se vraceli po čtyřech.



Sestavy


TJ Spartak Chodov B
V. Vodenka [-] - P. Macák st. [-] - B. Benda [-] , J. Pinc [-] , J. Frána [-] - L. Janoušek [-] , L. Machala [-] - S. Ševc [-] , J. Jiroušek [-] , J. Macák [-] , M. Kopecký [-]

TJ Staré Sedlo
T. Eliáš [-] - J. Makrlík [-] , K. Hladký [-] , J. Hajdu [-] , L. Michalec [-] , P. Feistl [-] , K. Urban [-] , J. Drahokoupil [-] , M. Schildbach [-] , L. Malý [-] , R. Šalka [-]

ŽK: 16. P. Macák st. , 35. J. Macák , 42. J. Jiroušek , 47. M. Kopecký , 63. S. Ševc , 72. P. Valenta - 12. L. Malý , 70. J. Drahokoupil , 71. J. Hajdu . ČK: 78. P. Macák st. , 78. J. Macák - 33. L. Malý .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.