Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Přeštice


Branky


0

Poslední podzimní kolo přineslo velký šlágr ze špičky tabulky. Chotíkov hostil doma soupeře z Přeštic. Jak šlágr dopadl?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studená sprcha po úvodním hvizdu

Velký šlágr krajského přeboru začal ve velkém tempu. Již ve 2. minutě přihlíželo 65 diváků, které neodradilo ani špatné počasí, první brance. Po kombinaci z pravé strany se k míči na hranici vápna dostal kanonýr Přeštic Pavel Bešta a svou střelou trefil tyč. Jako správný buldok si ale svou střelu doběhl a dorážkou nedal Kráslovi šanci. Chotíkovu rozhodně nepomohly ani problémy v sestavě, kdy se na zápas sešel pouze v 11 lidech. V průběhu druhého poločasu navíc na posledních pár minut nastoupil náhradní gólman Vojáček.

Chotíkov se probudil až ke konci

Jak se hostům povedl úvod prvního poločasu, tak se vyznamenali i na začátku poločasu druhého. Ve 48. minutě se po několika přihrávkách po ose Vacík - Lambor dostal balón na malé vápno, kde číhal znovu Pavel Bešta a rozvlnil síť po druhé. Chotíkov v tu chvíli mohl vsítit kontaktní branku. Střela Jiřího Hartla již překonala brankáře Růžičku, na brankové čáře ale hosté dokázali balón vykopnout a stav byl stále 0:2. Poté ale přišel dvoumnutová salva. Nejprve se v 70. minutě prosadil na 3:0 Milan Bouc, který uklízel balón do prázdné branky. Netrvalo ani minutu a Přeštice měly luxusní čtyřbrankový náskok. Domácí ztratili po rozehrávce balón. Ten si vzal na kopačku Pavel Bešta a zavezl ho až k chotíkovské svatyni, kde se míč po závaru dostal na hranici vápna, kam si naběhl Ivan Blahoudek a technickou střelou obstřelil Krásla počtvrté. V tu chvíli to vypadalo pro domácí beznadějně. Ovšem v posledních dvaceti minutách se chotíkovská ofenziva včele s Miroslavem Lopatou probudila a po necelé minutě bylo sníženo. Z Jaroslava Klusky se totiž v posledních zápasech stal velký střelec a i v tomto utkání se prosadil, tentokrát hlavou po rohovém kopu. O deset minut později se i přes zdárný výškový handicap v souboji prosadil hlavou Jiří Hartl a upravil na konečných 2:4. "Mrzí mě, že poslední půlhodinu ožil Lopata, kterému soupeř nemohl vzít míč. Škoda, že tak nehrál celý zápas...", posteskl si Jaroslav Urbánek, jehož tým dnes nebral ani bod.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Jaroslav Urbánek, trenér domácích: "Jsme trošku zklamaní, protože rozhodlo to, že jsme měli špatné vstupy do obou poločasů. Jinak si ale myslím, že fotbal byl vyrovnaný, netvrdím, že nějak extra pěkný, ale je fakt, že druhý gól utkání zlomil. Potom jsme odešli trochu mentálně."

FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér hostů: "Poslední a důležitý zápas. Potřebovali jsme se udržet se špičkou tabulky, a tak jsme jeli do Chotíkova vyhrát. Po disciplinovaném a bojovném výkonu celého mužstva se nám to povedlo a zaslouženě jsme vyhráli."



Sestavy


FC Chotíkov 1932
J. Krásl [-] - J. Fikar [-] , J. Kluska ml. [-] , J. Pechler [-] , M. Prais [-] (77. J. Levý [-] ) - D. Míka [-] , M. Míka [-] , D. Chotěborský [-] , D. Vacek [-] - J. Hartl [-] , M. Lopata [-]

FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - V. Uzlík [-] , V. Lecjaks [-] , J. Duchek [-] , S. Turek [-] - M. Vacík [-] , I. Blahoudek [-] , M. Bouc [-] , M. Zdeněk [-] (41. Z. Štěpán [-] ) - P. Bešta [-] (89. Š. Baranec [-] ) , P. Lambor [-] (84. J. Ornet [-] ) -

ŽK: 48. J. Pechler , 57. J. Hartl , 58. M. Prais , 66. D. Míka - 55. P. Lambor , 88. P. Bešta .
Hráči zápasu: M. Lopata - P. Bešta .
Místo: Tráva. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Mazán Jan - HOMR Michal, BÍNA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.