Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 17:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšov brzy vedl a v závěru využil i početní výhodu


Branky


26

V utkání mezi Holýšovem a Meclovem to jiskřilo. Domácí brzy vedli a další branky padly až po vyloučení Vadyma Levchenka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holýšov vedl už od 2. minuty

Nepříjemný start zažili hosté, když hned ve 2. minutě lovil ze své sítě míč Chrž, když se trefil domácí Radim Remiáš. Do poločasu pak probíhal spíš boj, než fotbal a hosté nepříznivý stav špatně nesli. Karty se nicméně rozdávaly na obou stranách a s poločasovým hvizdem to bylo na obdržené žluté karty 2:2.

Vyloučení Levchenka domácí uvolnilo

Hned z kraje druhé poloviny zápasu byla k vidění červená karta. V 52. minutě jí po druhé žluté obdržel Vadym Levchenko, který si konec zápasu po sprše "vychutnal" pouze coby divák. Domácí se díky tomu začali více dostávat za obranu soupeře a v závěru své vítězství ještě pojistili. Nejprve vstřelil branku kapitán domácích, Miroslav Černohorský a dvě minuty před koncem základní hrací doby uzavřel na 3:0 Václav Šperl. Ten si následně za potlesku diváků vysloužil od trenéra střídání.



Ohlasy k zápasu



TJ ZD Meclov
Jevgenij Čižikov - hráč hostů: Zápas se dle mého názoru rozhodčím hrubě nepovedl. Utkání jsme si sice prohráli sami, ale to co předvedli při nespravedlivém rozdávání karet a některých údajných ofsajdů, to bylo moc. Diváci si jistě museli myslet své a nikoho takový zápas nemohl bavit.



Sestavy


FK Holýšov
J. Švihořík [-] - R. Remiáš [-] (90. V. Kaas [-] ) , D. Šobr [-] , R. Kraus [-] , P. Trhlík [-] , J. Vnouček [-] , T. Michálek [-] , V. Šperl [-] (88. M. Myška [-] ) , J. Valachovič [-] (24. T. Vítek [-] ) , M. Černohorský [-] , L. Polák [-]

TJ ZD Meclov
O. Chrž [-] - J. Havlíček [-] , F. Němec [-] , J. Suchý [-] (58. M. Obdržálek [-] ) , J. Čižikov [-] , V. Levchenko [-] , M. Kubica [-] (74. Z. Mareš [-] ) , J. Hartl [-] , J. Tolar [-] , V. Kafka [-] , J. Klíma [-] (83. R. Kopperberg [-] )

ŽK: 26. D. Šobr , 41. J. Vnouček - 28. J. Tolar , 31. V. Levchenko , 84. J. Hartl , 87. V. Kafka . ČK: 52. V. Levchenko .
Hráči zápasu: M. Černohorský .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - PETRŽELKA František, ŠIMEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Daniel Matějka
Tip experta: výhra domácích

Tady budu přát body trenéru Jakšovi, který se letos bude opět opírat o hodně zkušenou osu týmu. Meclov bude velká neznámá, v prvním kole to na body nevidím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích