Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Strašice rozstřílely Přívětice, Huttr vstřelil čtyři branky


Branky


13. M. Šípek , 33. Š. Huttr , 50. J. Sommer , 65. P. Klír , 70. Š. Huttr , 84. Š. Huttr , 87. Š. Huttr
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdeněk Rolinec

Dnešní zápas nám vyšel na výbornou. Prvních 10 minut se ještě sice nic zvláštního nedělo, ale postupem času jsme si začali vytvářet šance a už ve 13. minutě prchnul domácí obraně Šípek a otevřel skóre. Po gólu jsme si vytvářeli další šance a ve 33. minutě po pěkné akci se dostal do šance Šimon Huttr a na třikrát dokázal prostřelit golmana. Později se ozvali i domácí a i oni si vytvořili dvě nebezpečné šance, ale branku v obou případech minuli. 

Druhý poločas jsme pokračovali v dobré hře a konečně se to začalo ukazovat i na skóre. Domácí jsme ve druhém poločase k ničemu nepustili a utkání jsme měli ve svých rukách, šancí bylo opravdu hodně. Skóre se nakonec zastavilo na čísle sedm, zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


Sokol Přívětice
P. Spěváček [-] - R. Nový [-] , T. Karfiol [-] (80. D. Dvořák [-] ) , M. Mareš [-] , R. Beneš [-] (31. R. Ptáček [-] ) , J. Kocman [-] , J. Průcha [-] , M. Šístek [-] , J. Šístek [-] , M. Kořínek [-] , V. Eichinger [-]

TJ Spartak Strašice
R. Paur [-] - P. Harčarik [-] , J. Vildmon [-] - L. Pigula [-] , M. Šípek [-] , R. Štych [-] , Š. Huttr [-] - M. Pipich [-] , J. Sommer [-] - M. Hrabal [-] , P. Klír [-] (85. Š. Bartišek [-] )

ŽK: 33. J. Kocman - 90. Š. Bartišek .
Místo: Přívětice. Počet diváků: 48. Rozhodčí: HAVRÁNEK Václav - TUREK Miloslav (N), HOJSÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.