2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenice doma remizovaly s Bavorovem a poprvé ztratily body


Branky


2. M. Mahák , 63. T. Tůma - 4. D. Folta , 75. D. Folta
23

Utkání začalo raketovým tempem. Už ve 4. minutě měly oba týmy na kontě po jednom gólu. Pak se přeci jen zvolnilo a do konce utkání se obě mužstva prosadila ještě jednou a rozdělila si body po remíze 2:2. Pro domácí Lhenice šlo o první ztrátu v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla velmi rychlý start

Lheničtí vletěli do zápasu ve velmi rychlém tempu, na které nedokázali hosté z Bavorova vůbec reagovat. Hned ve 2. minutě tak šli domácí do vedení, když se po standardní situaci prosadil Michal Mahák - 1:0.

 

Jako kdyby si domácí mysleli, že už to půjde samo, jejich aktivita se snížila. Toho hosté využili a důrazem a bojovností se dokázali Lhenicím vyrovnat. Navíc se jim záhy podařilo srovnat i skóre. Ve 4. minutě se prosadil Dominik Folta, který po závaru ve vápně soupeře dorazil míč do sítě - 1:1.

 

Do poločasu si oba týmy vypracovaly ještě nějaké brankové příležitosti, které se bohužel nepodařilo proměnit. Poločas skončil 1:1 a šlo se do kabin.

Druhá půle začala opatrněji

Druhý poločas začal z obou stran opatrně a vyčkávalo se spíše na chybu soupeře. Svůj druhý gól pak vstřelily domácí Lhenice. V 63. minutě se opět po standardní situaci trefil Tomáš Tůma - 2:1.

 

Hostům se ale i podruhé podařilo vyrovant. Míč se dostal do sítě po krásné hlavičce Dominika Folty, který tak zaznamenal svůj druhý gól v utkání - 2:2.

 

Více branek už v utkání nepadlo, a tak se oba týmy rozešly smírně. Pro Lhenice se jedná o první ztrátu bodů v nové sezóně.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bavorov
Jiří Funda: "Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas s kvalitním soupeřem, což se také potvrdilo. Lheničtí prokázali svou kvalitu a vyhranost z působení ve vyšší soutěži. Trvalo nám několik minut, něž jsme zachytli tempo zápasu a bohužel jsme inkasovali první gól již ve 2. minutě. Po této brance se obraz zápasu změnil a my jsme se důrazem a bojovností dokázali soupeři vyrovnat a podařilo se nám brzy srovnat. Druhý poločas začal z obou stran opatrně a vyčkávalo se spíše na chybu soupeře. Druhý gól jsme dostali opět ze standardní situace, které se nám nedaří bránit ve většině utkání, a budeme se muset v tomto směru výrazně zlepšit. Zápas skončil podle mého spravedlivou remízou a myslím si, že se musel divákům líbit. Kluky bych chtěl pochválit za týmový výkon a vyzdvihnout individuální výkony Dominika Folty, který ukázal, že když se soustředí na hru, je z něj nadstandartní hráč, a Davida Řezáče, který odvádí zápas co zápas spoustu černé práce, která není tolik vidět, ale pro náš tým je velmi důležitý hráč."



Sestavy


SK Lhenice
T. Plojhar [-] - D. Kiš [-] (77. P. Vincik [-] ) , L. Kopf [-] (46. J. Mrkvička [-] ) , T. Tůma [-] , K. Ryšánek [-] - D. Jirkovský [-] , M. Rosa [-] , J. Beran [-] , J. Prenner [-] - D. Šindelář [-] , M. Mahák [-]

TJ Sokol Bavorov
R. Oláh [-] - F. Kříž [-] , M. Färber [-] , F. Gašpar [-] , B. Begiri [-] (68. F. Sluka [-] ) , Z. Líkař [-] , R. Funda [-] , D. Řezáč [-] , P. Gašpar [-] , D. Folta [-] , P. Štěch [-] (74. F. Hubáček [-] )

ŽK: 4. M. Rosa , 30. T. Tůma - 13. P. Gašpar , 38. P. Štěch , 43. D. Folta , 63. M. Färber , 66. D. Řezáč , 67. R. Funda , 83. F. Gašpar .
Hráči zápasu: M. Mahák - D. Folta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hladík Pavel - KŘÍŽEK Danek, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 9. 2021 20:05
Jsem lhenický fanoušek a hlavně fanoušek fotbalu.Lheničtí hráči asi v utkání proti Bavorovu narazili na nejnepříjemnějšího soupeře kterého mohli potkat! Proč?Protože soupeř z Bavorova remízu neuhrál ale doslova "ukopal"!!! Co střet s domácím hráčem to odpískaný faul.O tom nejlépe svědčí 7 žlutých pro soupeře.Kdyby byly navíc dvě červené za zákroky hochů z Bavorova nebylo by se co divit.Naštěstí ve druhém poločase hlavní sudí Hladík viděl,že to tak dál nejde,že jde opravdu o zdraví lhenických hráčů a začal žluté karty nadělovat. Problém lhenických v proměňování šancí stále trvá,i když střel na bránu vyslali poměrně hodně,ale bohužel buď příliš slabé nebo nepřesné.Přeji lhenickým aby v dalším zápase jejich produktivita byla mnohem vyšší.

Josef Beran,Vitějovice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Hulec

Expert: Jiří Raba
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že domácí budou hrát v horní polovině tabulky. Tipuji proto jednoznačnou výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Vyrovnané utkání, které skončí dělbou bodů.

Tip: výhra domácích