T. Pitipáč 62.
J. Kubina 83. (p.)
2:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 16:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice vstřelily bůra, Staňkov v závěru jen snížoval


Branky


62. T. Pitipáč , 83. J. Kubina (p.) - 15. A. Kolář , 19. J. Bayer , 40. J. Bayer , 79. A. Heller , 87. A. Kolář
25

Staňkov v minulém kole uzmul dva body ve Zruči a na bodovou záležitost chtěl jistě navázat i proti mnohem silnějším Vejprnicím. To se jim však nepodařilo a hosté odvážejí všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bayer úřadoval

Vejprnice hned od samého začátku převzaly v utkání otěže a bylo jen otázkou času, kdy vsítí první branku. To se podařilo v 15. minutě, když se trefil Adam Kolář. Na hřišti svou hrou jasně převyšovali ostatní Jan BayerAdamem Hellerem. První jmenovaný zároveň dokázal do přestávky dvakrát vsítit a stanovit tak poločasové vedení 0:3 pro své Vejprnice.

 

Dvě branky nestačí

Ve druhé půli se gólově prosadili i domácí. V 62. minutě přesně zamířil Tomáš Pitipáč, který tak snížil stav na 1:3. Na hřišti to však nebylo znát, hosté byli stále dominantnější. V 79. minutě zvyšoval na 1:4 Adam Heller, aby střídající Josef Kubina z následného pokutového kopu opět snížil na rozdíl dvou branek. Hosté si však tříbrankové vedení vzali zpět o pár minut později, kdy se opět prosadil Adam Kolář.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, předseda FK Staňkov: Věděli jsme že nás čeká jeden z favoritů celé soutěže, a to se zvláště v prvním poločase potvrdilo. Hosté hráli kombinačně, přesně a hlavně neustále v rychlosti. První půli jsme mohli dostat ještě o dvě tři branky více, díky Jánskému v brance se tak nestalo. Chválím kluky, že to nezabalili a druhou půli už to bylo daleko lepší, dali dva góly a Pitipáčem ještě nastřelené břevno. Bylo vidět druhou půli, že hosté už do toho nešli jako půli první a drobet polevili. Čelili jsme obrovské kvalitě a gratulace Slavii k zasloužené výhře.

SK Slavia Vejprnice
Roman Baxa, trenér hostů: Před zápasem jsme byli asi velký favorit a to jsme potvrdili. V podstatě jsme hráli na jednu bránu, i když se soupeř ve druhé půli dostal ke snížení, už bylo rozhodnuto. Domácí nijak nepřekvapili, apeloval jsem na hráče, že uhráli dobrý výsledek ve Zruči, abychom je nepodcenili. I když jsme ještě spoustu šancí nevyužili, jsem s výkonem mužstva spokojen.



Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - T. Pitipáč [-] (74. V. Voves [-] ) , D. Drudík [-] , P. Váchal [-] (82. A. Kolros [-] ) , V. Mifek [-] (44. J. Kubina [-] ) , M. Bozděch [-] , O. Hrdina [-] , J. Vrba [-] , F. Dolejš [-] , M. Liška [-] , T. Doležal [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - A. Heller [-] , V. Puhlovský [-] , D. Svoboda [-] , T. Kotva [-] , L. Kuhajda [-] (86. D. Csambal [-] ) , M. Potoček [-] , A. Kolář [-] , J. Bayer [-] (86. J. Bernard [-] ) , R. Dvořák [-] , F. Heindl [-]

ŽK: 26. T. Doležal .
Hráči zápasu: A. Kolář , J. Bayer .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Ruda Daniel - ŘÍHA Zdeněk, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Ondřej Bauer
Tip experta: remíza

Pro mě, kluky, trenéry a fanoušky je stále každý zápas v KP svátek a velká škola pro naše mladé hráče. Právě těmito zápasy kluci rostou a jinak to nebude ani proti Slavii Vejprnice. Moc se těšíme, soupeř je obrovský favorit a my se pokusíme mu to znepříjemnit a chceme překvapit, i když víme, že to bude nesmírně těžké.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů