1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 10:15

9.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit si doma neporadil. Čáslav překvapila Převýšov.


Branky


51. T. Labík - 34. J. Jícha , 52. M. Vácha
0

Čáslav v Převýšově? Jasná záležitost řeklo by se. Převýšov bojuje o nejvyšší příčky a daří se mu. Čáslav naopak patří mezi nejvýraznější adepty sestupu. Tím spíš, když papírový favorit bude mít navíc výhodu domácího prostředí. Jenže?! Fotbal přece nemá logiku.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čáslav domácí zaskočila

Úvodní minuty naznačovaly, že domácí by měli utkání bez větších problémů zvládnout. Převýšov byl aktivnější a tlačil se do útoku, to však nemělo tak dlouhé trvání, jak by si asi přál. Čáslav se totiž rychle oklepala a sama se dostávala více a více do tempa. Hra tedy byla poměrně vyrovnaná a to až do chvíle, než přišel moment Jana Jíchy. Tomu se podařilo uniknout po pravé straně hřiště, dostal se až na dostřel a technicky překonal Ordelta – 0:1. Hned z následující akce byl faulován ve vápně Vopat a Čáslav už slavila výhodu pokutového kopu. Radost jí zkazil až postranní rozhodčí, který signalizoval ofsajd, který faulu předcházel. Na druhé straně tak tvrdě pálil Sedláček, Stehno zasahovat nemusel, rána letěla nad. Závěr pak patřil jasně hostům, kteří Převýšov zatlačili k vlastní brance a i díky štěstí zůstalo poločasové skóre příznivé pro Čáslav jen o jeden zásah.

Překvapení dokonal Vácha

Že nebyla v šatně Převýšova o poločase zrovna klidná atmosféra, se dá předpokládat poměrně snadno. Podobný vývoj zápasu totiž očekával asi jen málokdo. Domácí se oklepat dokázali a do druhé poloviny zápasu vlétli s jasným cílem, obrátit skóre! A první část toho úkolu splnili záhy. Stehno nejprve vyrazil pokus Doležala, na pěknou Labíkovu střelu z otočky už byl ale o pár minut později krátký – 1:1. V tu chvíli se zdálo, že domácí utkání přece jen zvládnou. Zdálo se to jen chvilku. Jen minutu totiž trvalo nerozhodné skóre, pak Čáslav svého soka dokonale zmrazila. Vopat utekl po pravé straně hřiště, perfektně našel přihrávkou na zadní tyč Váchu a ten už zakončení složité neměl – 1:2. Převýšov byl v šoku a na jeho hře to bylo znát, přesto se ještě do konce zápasu dostal k několika příležitostem minimálně remízu vybojovat. To by ale Kopáč nesměl místo zakončení po míči pouze sklouznout a Chleboun mít lepší mušku. Když mezi tím definitivně nerozhodl na druhé straně zápas ani Mlynka, kterého vychytal Ordelt, nebylo už pochyb o tom, že Čáslav dotáhne toto překvapení až do konce a odveze si z Převýšova všechny tři body.



Sestavy


SK Převýšov
A. Ordelt [-] - J. Hlavsa [-] (84. J. Černý [-] ) , J. Jarkovský [-] , J. Chleboun [-] , J. Špidlen [-] - R. Doležal [-] , J. Labík [-] (65. P. Veselka [-] ) , J. Vobejda [-] (75. J. Dvořák [-] ) , M. Kopáč [-] - T. Labík [-] , T. Sedláček [-]

FK Čáslav
J. Stehno [-] - J. Vondra [-] , L. Vopat [-] (89. J. Suk [-] ) , J. Petrů [-] , P. Tomášek [-] - M. Hell [-] , O. Brejcha [-] (90. M. Frejlach [-] ) , P. Kunášek [-] , M. Hašek [-] , J. Jícha [-] (87. R. Jíra [-] ) - M. Vácha [-] (81. T. Mlynka [-] )

ŽK: 81. M. Vácha .
Místo: tráva. Počet diváků: 255. Rozhodčí: Čechlovský Ondřej - Vodrážka Dan, Šob Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.