M. Hejda 71.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Čtvrtá porážka v řadě srazila Union zase o kus níž


Branky


71. M. Hejda
0

Pomalu, ale jistě už v Mostě začínají bít na poplach. Tým s prvoligovou minulostí a u dna třetí ligy? To přece nejde! Času na nápravu je pořád dost a začít s ní doma proti Unionu, to vůbec nezní špatně. Tým z Nového Bydžova ale rozhodně nepatří mezi žádné nazdárky. Forma z úvodu sezóny je sice už opustila, přesto nepatří mezi týmy, které by bylo radno podceňovat. Tím spíše, když mají za sebou tři porážky v řadě. Diváci v Mostě se tak mohli těšit na duel týmů, kdy si ani jeden nemůže dovolit prohrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Most své šance využít nedokázal

Už několikrát se v této sezóně ukázalo, jak důležitá je pro Union jeho brankářská opora. Mladý odchovanec Sparty Filip Nguyen podržel svůj tým v mnoha případech a nejinak tomu bylo i během úvodních minut zápasu v Mostě. Šíša přebral ve vápně přihrávku od Pikla a z první vypálil. Nguyen však stihl míč na poslední chvíli vyrazit na roh. A proti stejnému střelci musel být Novo Bydžovský brankář v pozoru i o pár minut později. Šíša se dostal k odraženému míči v bezprostřední blízkosti branky, pohotově střílel a nebýt právě dobře připraveného Nguyena, mohl i slavit. Most měl i nadále jasně navrch a Union se nemohl z jeho tlaku vymanit. Snažil se sice kontrovat z rychlých protiútoků, ani ty mu však nevycházely. Chvíli před koncem se tak musel vypořádat s další obrovskou šancí domácích. Hejda se ocitl sám před Nguyenem a skvěle chytajícího brankáře překonal lobem. Ruce už měl na půl nahoře, když v poslední zasáhl vracející se Besta a míč odklidil do bezpečí. Poločas tak skončil bez branek.

Hejda rozhodl do odkryté branky

 Doufali-li hráči Unionu, že po nepovedeném prvním poločase přijde v tom druhém nějaký zvrat, mýlili se. Most byl i nadále lepším týmem. Až na ojedinělé situace, jako například Jandův trestný kop, se kterým si Zaťko snadno poradil, musel být v pozoru stále hlavně Nguyen. A také byl. Až do sedmdesáté druhé minuty, kdy se Most konečně dočkal. Šíša centroval do vápna z levé strany. Nguyen se pokusil pro míč vyběhnout, ten však prošel za něj až k volnému Hejdovi, který už měl pozici jednoduchou – 1:0. Union se sice v závěru snažil o vyrovnání, na dobře bránící a kompaktní Most to už ale nestačilo.

 

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


Mostecký fotbalový klub
R. Zaťko [-] - M. Šíša [-] , V. Heger [-] , J. Černý [-] , J. Chábera [-] - P. Gedeon [-] , Z. Weickert [-] , D. Dolejší [-] (76. M. Surynek [-] ) , L. Bouška [-] (58. M. Koudelka [-] ) , M. Hejda [-] - A. Pikl [-] (82. J. Kotlan [-] )

Union 2013
F. Nguyen [-] - T. Dudla [-] , P. Besta [-] , R. Žalman [-] , P. Mokošín [-] - P. Motyčka [-] (46. T. Bastin [-] ) , D. Nobst [-] (80. J. Věchet [-] ) , P. Janda [-] (72. T. Živnůstka [-] ) , M. Koštíř [-] - J. Macháček [-] , Z. Zmeškal [-] (82. O. Janouch [-] )

ŽK: 66. A. Pikl - 69. P. Janda .
Místo: Josefa Masopusta / tráva. Počet diváků: 297. Rozhodčí: Rais Ondřej - Martínek Petr, Šťastný Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.