2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Brozany slaví výhru nad Unionem a pomalu se rozjíždějí


Branky


0

Oproti minulé sezóně začala ta současná pro Union celkem dobře. Tři vítězství a jedna remíza z úvodních pěti duelů, to rozhodně není na celek z Nového Bydžova málo. A rozšířit své bodové konto, se tentokrát vydal na půdu nováčka z Brozan. Ty se v soutěži zatím trápí a krom výhry nad Dobrovicemi si žádné další body nepřipsaly. Bylo tedy načase, aby tuto špatnou bilanci zvrátily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlasák prokázal dynamit v noze

Na domácích bylo vědomí mizerného vstupu do soutěže znát. Možná chtěli odčinit své slabé výkony i v očích fanoušků, ať tak či tak, od úvodních minut byli aktivnějším týmem a Union přehrávali. Ten byl však dost zkušený na to, aby pouštěl Brozanské do větších gólových šancí a hra se tak přelévala spíše mezi vápny obou týmů. S tím důrazně nesouhlasil domácí Vlasák. Ten si zpracoval spíše nepovedený centr na hranici velkého vápna v pohybu směrem od soupeřovy branky a asi i díky tomu překvapil brankáře Nguyena tvrdou ranou z otočky přímo k tyči. Na jakoukoli reakci nebyl čas a domácí tak šli nádherným způsobem do vedení – 1:0. I po této akci byli domácí aktivnějším týmem a Union se spíše bránil. Na své noze měl Vlasák i druhý gól zápasu, tentokrát jej však Nguyen vychytal. O pauze si tak mohli domácí vychutnávat sice jen těsné, ale stále platné vedení.

 

Pojistku a klid zajistil domácím Benda

I do druhé poloviny utkání vstoupili lépe a aktivněji domácí. Když už se i hosté pokusili o vyrovnání, narazili vždy na perfektně připravené Brozanské zadáky. Už po třech minutách druhého poločasu se mohli domácí radovat z dvoubrankového vedení. Besta našel krásným pasem na zadní tyči volného Cibulku, ten však těžké zakončení skluzem nezvládl a bránu netrefil. Litovat toho mohl jen sedm minut. Pak totiž získali jeho spoluhráči výhodu standardní situace těsně za velkým vápnem a jak se ukázalo, trestňáky mají v Brozanech natrénovány dobře. Míč si postavil Benda a tvrdou ranou obstřelil zeď Unionu. Nguyen si na míč sice sáhl, vytěsnit jej však nedokázal – 2:0. Touto brankou se hosté dostali definitivně pod tlak a chvílemi se zdálo, že nevědí, kde jim hlava stojí. Do velkých šancí se tak dostali znovu i oba dosavadní střelci, Benda s Vlasákem. Oba si však tentokrát vylámali zuby na skvělém Nguyenovi. Na první, poslední a tedy i jedinou velkou šanci si tak hosté museli počkat až do úplného závěru. Za obranou Brozan se octil osamocený Kraják, který se pokoušel přehodit brankáře Starczewskiho. To se mu podařilo, spolu s ním však přehodil i jeho branku a o korekci výsledku z pohledu Unionu se tak nezasloužil. Brozany si zaslouženě připisují tři body a v tabulce stoupají pomalu ale jistě vzhůru. Union se i nadále drží v klidném středu tabulky. 



Sestavy


SK Sokol Brozany
F. Starczewski [-] - R. Cibulka [-] , M. Olejník [-] , C. Uka [-] , L. Hrubý [-] - M. Müller [-] (85. T. Pelikán [-] ) , J. Stehlík [-] , J. Grunert [-] (90. P. Krebs [-] ) , I. Šollar [-] (71. P. Verbíř [-] ) - J. Benda [-] , J. Vlasák [-] (81. K. Tupý [-] )

Union 2013
F. Nguyen [-] - T. Živnůstka [-] , T. Dudla [-] , J. Macháček [-] (58. J. Věchet [-] ) , D. Nobst [-] (67. Z. Zmeškal [-] ) - J. Havrda [-] , P. Motyčka [-] , M. Koštíř [-] , T. Bastin [-] , P. Besta [-] - O. Kraják [-]

ŽK: 15. M. Olejník , 68. L. Hrubý - 13. D. Nobst , 44. P. Motyčka , 69. Z. Zmeškal , 73. J. Věchet .
Místo: tráva. Počet diváků: 146. Rozhodčí: Váňa Josef - Matějček Milan, Machýček Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.