5:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola proti Lipí ovládla domácí TJ Sokol Kamenná


Branky


11

V sobotu 2.10. 2021 přivítala domácí TJ Sokol Kamenná na svém hřišti mužstvo TJ Sokol Lipí, které se pravidelně pohybuje v horních patrech tabulky III. třídy budějovického okresu. Dal se tedy očekávat vyrovnaný souboj, opak byl ovšem pravdou a domácí zvítězili až velice snadno. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli domácí

Ve větrném počasí domácí zápas nezačali špatně a drželi míč častěji na kopačkách. Jejich snahu po rychle vhozeném autu a spolupráci Tomáše Kačírka s Jardou Kunáglem, přetavil v úvodní trefu již ve 12. minutě Michal Hanzal - 1:0. Lipí poté přidalo, začalo srovnávat hru a ukazovalo, že patří k favoritům soutěže. Ve 22. minutě zahrávali hosté roh a dočkali se odměny za zvýšené úsilí. Míč odvrácený na velké vápno a nikým nepokrytý Ondřej Wegenkittl, pro kterého nebyl problém propálit vše, co mu stálo v cestě - 1:1. Naštěstí pro domácí se rychle oklepali. Stoper soupeře se ve 24. minutě místo klidného odehrání balonu pustil do kličky, kterou mu vystihl Miroslav Syrovátka a po úniku předložil merunu před branku Michalu Hanzalovi, který se v těchto situacích nemýlí - 2:1. Zbytek poločasu se odehrával převážně uprostřed hřiště, kde přibývalo tvrdých soubojů a fotbalové krásy mužstva zhruba stovce fanoušků moc nenabídla.

Kamenná zůstává neporažena

Začátek druhého poločasu se nesl ve stejném duchu. Nervózní hra plná nepřesností a důrazných soubojů prověřila odolnost obou mužstev. Až závěrečná půlhodina nabídla otevřený souboj mužstev z čela tabulky. Nejdříve zatlačili hosté, ale domácí obrana tentokrát hrála velmi dobře. V čele se stoperskou dvojicí Honza Smolen st. a Radim Petr nepouštěli soupeře do výraznějších šancí. A tak udeřilo na druhé straně. V 67. minutě po další skvělé přihrávce Miroslava Syrovátky, vstřelil svou třetí branku v utkání (celkově 14-ctou v soutěži) Michal Hanzal a o jeden zásah se osamostatnil na čele tabulky střelců soutěže - 3:1. Hosty dvougólové manko viditelně vykolejilo a za další čtyři minuty jim rozhodující úder zasadil Roman Valíček po pěkné akci útočné řady a přihrávce Honzy Smolena mladšího - 4:1. Ve zbytku zápasu ubývaly oběma mužstvům rychle síly a tak se utkání víceméně dohrávalo. Až v nastaveném čase byl v pokutovém území faulován Jarda Kunágl a nařízenou penaltu bezpečně proměnil Patrik Brousek, který v minisouboji brankářů nezaváhal a uzavřel skóre zápasu na konečných 5:1.

Autor: Miroslav Baloun



Sestavy



TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - T. Bakalář [-] , T. Dychtl [-] , O. Kaše [-] , J. Mojžíš [-] - Z. Kastl [-] , J. Říha [-] , L. Kruťko [-] , D. Vondroušek [-] - A. Cihlář [-] , O. Wegenkittl [-] -

ŽK: 22. J. Říha , 46. O. Kaše , 55. T. Dychtl , 69. D. Vondroušek , 71. A. Cihlář , 90. T. Bakalář .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - SYROVÁTKA František (N), KAMLACH Bronislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Kamenná vyhraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Superšlágr kola a souboj týmů, které si to rozdají o postup, pokud se soutěž dohraje. Kamenná sice kvalitně posílila, ale herně se mi výkon Lipí líbil víc. Věřím, že Lipí bude loupit.

Tip: výhra domácích