0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koukal režíroval vítězství Motorletu


Branky


0

Zápas s překvapivým výsledkem se odehrál v Plzni, kde pražský Motorlet zaskočil favorita Doubravku...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čekání na gól utnul Ptáček

Po dvou úvodních výhrách padla Doubravka podruhé v řadě. Nestačila na dalšího nováčka Divize A, po Novém Strašecí podlehla pražskému Motorletu. Začátek zápasu ale patřil právě plzeňskému celku. Do obrovské šance se dostal Vyleta, když byl sám před Foferkou a dokonce měl čas, skórovat avšak nedokázal. Motorlet jako by tato nebezpečná příležitost probudila a se svým soupeřem srovnal krok. Ve 32. minutě se hosté dostali do vedení. Standardní situaci rozehrál Koukal, Tvrdý efektní patičkou posunul míč do vápna a Jiří Ptáček tvrdou ranou zavěsil.

Dvě asistence

Doubravka šla do druhého poločasu více ofenzivně naladěná s cílem vyrovnat, otevřela hru, čehož dokázal hostující tým využít. V 53. minutě krásně unikl Koukal a přesně nacentroval na Jana Pyška, jenž zvýšil na 2:0 pro Motorlet. Domácí se nemohli dostat do zápasu a hráli křečovitě, naopak hosté v klidu bránili dvoubrankové vedení a čekali na chyby. Navíc jim perfektně vyšly standardní situace, také třetí branka padla po jedné z nich. Rohový kop rozehrával Koukal a balón posadil přesně na hlavu Luboše Kučery, který nedal Turkovi v bráně Doubravky šanci. 

 

Díky tomuto vítězství se tak pražský tým bodově dotáhl právě na Doubravku a Jindřichův Hradec.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
P. Vaigl (Doubravka): "Prohráli jsme hrozně moc osobních soubojů, upozorňoval jsem na to. Dva góly jsme dostali ze standardních situací, na to jsem hráče také upozorňoval. Dnes jsme se nemohli do zápasu dostat."




Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Turek [-] - D. Novák [-] , P. Krejčí [-] (46. J. Chvojka [-] ) , P. Petrželka [-] , P. Knakal [-] - D. Brabec [-] , D. Sýs [-] , P. Vyleta [-] , L. Filipec [-] (21. F. Soukup [-] ) - M. Ungr [-] , P. Švec [-]

FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - J. Karbulka [-] , J. Machurka [-] , J. Ptáček [-] , L. Kučera [-] - J. Pyšek [-] (87. J. Jonáš [-] ) , A. Tvrdý [-] , Z. Koukal [-] (84. T. Rothe [-] ) , D. Scharf [-] (64. M. Čácha [-] ) , M. Podzemský [-] - O. Měska [-] (80. R. Vardanyan [-] )

ŽK: 55. M. Ungr - 19. O. Měska .
Hráči zápasu: Z. Koukal .
Místo: tráva. Počet diváků: 250.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.