Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Louny opustily Český Brod bez bodu, domácí se drží v horní části tabulky


Branky


0

Louny chtěly na hřišti Českého Brodu odčinit poslední domácí ligovou porážku s Baníkem Souš a zároveň se odpoutat od spodních pater tabulky, to se však hostům nepodařilo a domů odjely po porážce 3:1 bez bodu, ačkoliv se po hodině hry ujali fotbalisté Loun vedení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Český Brod se v úvodu střelecky trápil

Domácí fotbalisté vstoupili do zápasu skvěle a vytvořili si několik brankových příležitostí. První šanci měl na kopačce Tomáš Hrdlička, jehož střela zpoza šestnáctky zamířila těsně vedle pravé tyče, vzápětí mohl udeřit Michal Klesa, v obrovské šanci ale míč promáchl. Aby toho nebylo málo, neproměňovaní částí v podáních domácích fotbalistů Českého Brodu pokračovalo.

 

Obránce Petr Zdeňka mohl udeřit z dorážky, ale ani jeho střela úvodním gólem neskončila, stejně jako následná hlavička Jindřicha Stejskala. Za několik okamžiků se podruhé v zápase ocitl ve skvělé šanci Michal Klesa, který tentokrát míč trefil, kromě něj ale také nohy pozorného brankáře Petra Švarce, který se blýskl skvělým zákrokem, a fotbalisté Loun mohli domácí potrestat, když se po chybě jinak skvěle hrajícího obránce Petra Zdeňky ocitl v stoprocentní šanci Martin Vodička, jeho střela ovšem gólem neskončila.

Po přestávce se pytel s góly přece jen roztrhl

Domácí i po přestávce tahali za delší konec lana, jenže místo vstřelení vedoucího gólu po hodině hry přišel inkasovaný gól, když se v těsné blízkosti brány prosadil Martin Vodička. Český Brod ovšem nezpanikařil a za necelé dvě minuty od inkasovaného gólu se mu podařilo vyrovnat na 1:1, když Michal Klesa skvěle rozehrál volný přímý kop a po přesné hlavičce se prosadil Petr Zdeňka.

 

V dalším průběhu zápasu rozjeli domácí fotbalisté skvělou kombinační akci, který zakončil střelou Jan Lukeš, tváří v tvář brankářovi Petru Švarcovi neuspěl, když trefil pouze jeho nohy. To však skvělý zákrok hostujícího brankáře nikterak nesnižuje. Dvacet minut před koncem Český Brod dosáhl zaslouženého vedení, když osud zápasu strhl na stranu domácího týmu přesnou střelou kapitán Zdeněk Šmejkal, který krásnou technickou střelou zamířil přesně k tyči.

 

Louny se po obratu naprosto sesypali a vzápětí inkasovali další gól, když před bránou Petra Švarce vznikla pro hostujícího obranu nepřehledná situace, ve které se nejlépe zorientoval střídající Radek Jiroušek, který přišel na hřiště po hodině hry místo Aleše Moravce a zpečetil vítězství Českého Brodu 3:1, a nutno říci, že je to vítězný absolutně zasloužené.



Ohlasy k zápasu


SK Český Brod
Zdeněk Šmejkal st. (trenér SK Český Brod): „Těžko uvěřit, kolik sil a úsilí nás dnešní vítězství stálo. Byli jsme lepší, ale dlouho se nám nedařilo zužitkovat brankové příležitosti. Dnešní výhra je zasloužená a nikdo nemůže říct ani popel."

FK SEKO Louny
Pavel Schettl (trenér FK Louny): „Výhra domácích je zasloužená, ale jakým způsobem jsme zase tři body odevzdali je zarážející. Opět jsme se nevyvarovali ztráty koncentrace v krátkém časovém úseku a dobře rozehraný zápas tak lehce ztratili.“



Sestavy


SK Český Brod
J. Procházka [-] - T. Hrdlička [-] , M. Smola [-] , P. Zdeňka [-] - M. Brož [-] (46. O. Walter [-] ) , J. Stejskal [-] (87. J. Makovský [-] ) , J. Lukeš [-] (78. J. Carda [-] ) , M. Klesa [-] , Z. Šmejkal [-] , M. Medek [-] - A. Moravec [-] (61. R. Jiroušek [-] )

FK SEKO Louny
P. Švarc [-] - M. Minařík [-] (75. F. Schettl [-] ) , T. Šťourač [-] , D. Matyáš [-] , M. Vodička [-] , V. Trup [-] , P. Soukup [-] (83. M. Havlíček [-] ) , M. Bednář [-] (72. L. Koubek [-] ) , M. Říha [-] , K. Krejčík [-] , P. Vokurka [-] (80. R. Němec [-] )

ŽK: 37. M. Smola , 86. Z. Šmejkal - 78. L. Koubek .
Hráči zápasu: P. Zdeňka , M. Klesa .
Místo: tráva. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Hrkal Václav - ŠTUK Jaromír, HÁDEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.