2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyři góly a remíza v Bystřici


Branky


0

Bystřice nenavázala na výborný zápas na Vrchovině a doma jen remizovala s Tasovicemi. První poločas to ještě Bystřici šlo, ale ve druhém ji začaly Tasovice přehrávat a tak museli být domácí nakonec rádi za remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bystřice v prvním poločase lepší

Od začátku Bystřice Tasovice přehrávala. Z několika šancí však proměnila jen jednu, když se ve 29. minutě po hezké kombinační akci uvolnil Malý a bezpečně poslal Bystřici do vedení. 

Ve druhém lepší Tasovice

Tasovice ve druhém poločase hru zvedli a Bysřici zatlačili. O vyrovnání se postaral v 72. minutě Kirschner. Bystřice pak z ojedinělého protiútoku dala gól na 2:1, když se trefil Prášil. Vedení však neuderžela ani na podruhé. v 82. minutě vyrovnal Paul.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem
Martin Maša, trenér Bystřice: Nejsem spokojen s výsledkem. Po prvním poločase jsme mohli vést o dva, tři góly a bylo jasno. Po přestávce se do toho hosté, kteří neměli co ztratit, opřeli a z tlaku vytěžili bod.




Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
P. Trávníček [-] - M. Šponar [-] , V. Mitáš [-] , O. Vícha [-] - R. Sklenář [-] , L. Zbytovský [-] , M. Malý [-] , F. Adamec [-] , J. Illek [-] (83. P. Karásek [-] ) - D. Čech [-] (65. J. Holý [-] ) , M. Prášil [-]

TJ Sokol Tasovice
T. Šebela [-] - J. Čermák [-] (80. M. Vlk [-] ) , R. Švarc [-] , R. Lašák [-] , L. Hrazdílek [-] - M. Blahoudek [-] , R. Hrobař [-] , P. Horáček [-] (63. V. Bula [-] ) , K. Veselý [-] - M. Paul [-] (87. M. Svatoš [-] ) , P. Kirschner [-]

ŽK: 62. J. Čermák , 80. M. Paul .
Místo: tráva. Počet diváků: 153. Rozhodčí: Hanák Petr - MIKULA Petr, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.