1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 10:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorov se s C týmem Prachatic rozešel smírně


Branky


22

Do Bavorova přijel v šestém kole rezervní tým Prachatic. V tabulce od sebe soupeře dělily pouze dva body a dal se tak čekat vyrovnaný průběh duelu. To se nakonec naplnilo, když oba týmy vstřelily v utkání po jedné brance a oba soupeři si tak přispali bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bezgólově

V úvodním dějství zápasu se moc zajímavých věcí pro diváky nepřihodilo. Mírnou převahu si vypracoval domácí Bavorov, když držel častěji míč na svých kopačkách, ale výraznější příležitost si vypracovat nedokázal. Naopak Prachatice C v úvodu přišly s vyčkávací taktikou a soustředily se na propracovanou defenzivu. Šance si tak nevypracovali ani hosté, a tak skončil první poločas bez branek.

Ve druhé půli se domácí dostali brzy do vedení, ale hosté v závěru srovnali

Ve druhém poločase se ale přítomní diváci dočkali branky velice rychle. Již ve 47. minutě vybojoval na středu hřiště Dominik Folta balón a předložil ho do šance Filipu Gašparovi. Ten si se situací poradil na výbornou, překonal hostujícího brankáře a domácí tak vedli - 1:0.

 

Domácí si pak dokázali vytvořit i další šance, ale bohužel pro ně pojišťovací branku nepřidali. Kupříkladu Jiří Šabršula zahodil dva sasmostatné úniky na prachatického brankáře Hopfingera.

 

A v závěru se ukázalo, že Bavorov budou neproměněné šance mrzet. Dobře fungující obrana domácích v 90. minutě zaspala a toho dokázal využít Jan Lukeš, který vyrovnal skóre na 1:1.

 

Nic dalšího již utkání nenabídlo, oba týmy si tak rozdělily body po remíze s konečným skóre 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bavorov
Jiří Funda: "Dneska nás čekal zápas s týmem, co má podobné postavení v tabulce jako my. Soupeř nás nechal hrát, ale bohužel jsme si v prvním poločase nedokázali vytvořit vyložené šance. Druhý poločas jsme začali výborně kdy Dominik Folta vybojoval ve středu hřiště balon a krásně ho posunul na Filipa Gašpara, který dokázal famózně zakončit. Dokázali jsme si vytvořit další šance, kdy Jirka Šabršula šel dvakrát sám na bránu, ale bohužel nedokázal proměnit. Celá obrana pracovala do 90. minuty výborně, ale bohužel jsme si nechali dát v poslední minutě hodně laciný gól. Pro nás to bylo velké zklamání a ztráta dvou bodů. Velmi mě mrzí i zranění Josefa Koutského a Filipa Gašpara."




Sestavy


TJ Sokol Bavorov
J. Koutský [-] (59. M. Färber [-] ) - J. Šabršula [-] (73. L. Kautman [-] ) , F. Kříž [-] , B. Slavík [-] (46. F. Sluka [-] ) , F. Gašpar [-] , M. Polanský [-] , Z. Líkař [-] , R. Funda [-] , B. Begiri [-] , D. Folta [-] , D. Řezáč [-]

FK Tatran Prachatice C
J. Hopfinger [-] - M. Janošťák [-] , M. Kotrch [-] , P. Řezník [-] , J. Hrbek [-] (70. M. Trost [-] ) , D. Lachkovič [-] (35. V. Sova [-] ) , O. Kochma [-] , J. Lukeš [-] , F. Kolda [-] , M. Kolafa [-] (82. P. Hlouška [-] ) , M. Grametbauer [-]

ŽK: 19. D. Folta , 80. M. Polanský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klimeš Jiří - NOVÁK Roman, SADLAK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Ve vyrovnaném utkání domácí těsně vyhrají.

Tip: výhra domácích

Těžký zápas, ve kterém budou mít větší štěstí domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích