Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 14:00

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté rozstříleli domácí tým


Branky


2

Zbůch si v Kralovicích zastřílel i když to po první půli vůbec nevypadlo na debakl domácích. Rezerva Kralovic jakoby o pauze nechala kopačky v šatně a hráli jen hosté.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli se ještě domácí drželi

První poločas ještě mnohé nenaznačil. Domácí si vypracovali pár zajímavých šancí. Všechny pochytal hostující gólman Josef Šrajber. Poté se dostali ke slovu hosté a ve 26. minutě se měnilo skóre poprvé, když se střelecky prosadil hráč hostů s číslem 12 Jan Šiman.

 

V prvním poločase byla udělena jedna žlutá karta. Dostal ji hráč domácího týmu s číslem 5 Roman Pařík.To bylo v první půli vše a hosté odcházeli do kabiny určitě spokojenější.

Kanonáda hostů

První poločas začal hned dvojitým střídáním na domácí straně. V 46. minutě odešel hráč s číslem 10 Jan Purkar a nahradil jej hráč s číslem 17 Petr Jícha. A sestavu okysličil také hráč s číslem 4 Petr Kučera. Po tomto střídání však opět hosté udeřili v podání ukrajinského hráče Mykoly Pominchuka. Hosté vedli 2:0 a ještě to nebylo z jejich strany vše. V 63. minutě přišel další zásah v podání Milana Gavory.

 

Domácí i přes velkou snahu a úsilí nebyli schopni se střelecky prosadit. Poté byli domácí potrestáni dvěma žlutými kartami. A to hráč s číslem 8 Václav Ježek v 88. minutě a hráč s číslem 3 Tomáš Rambousek. Domácím nepomohla ani změna na brankářském postu. A to hned v 46. minutě kdy Jakuba Houdka  nahradil Radek Šott. Hosté navýšili svoje vedení na konečných 5:1. To se střelecky blýskl střídající hráč s číslem 15, Tomáš Svítil. Hosté Baniku Zbůch si tak odváží  pohodlné a zasloužený vítězství 5:1.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice B
J. Houdek [-] (46. P. Kučera [-] ) - M. Chvosta [-] , P. Pícl [-] , R. Pařík [-] (46. R. Šott [-] ) , T. Běhounek [-] , T. Rambousek [-] , J. Purkar [-] (46. P. Jícha [-] ) , O. Růžek [-] (56. O. Hurt [-] ) , V. Ježek [-] , D. Sládek [-] , D. Běláč [-]

TJ Baník Zbůch
J. Šrajber [-] - D. Lorenc [-] , M. Pominchuk [-] (80. T. Svítil [-] ) , J. Hrdlička [-] , J. Šiman [-] , J. Hrdlička [-] , M. Gavora [-] , T. Bártek [-] , M. Klečka [-] , V. Koudela [-] , A. Prokop [-]

ŽK: 28. R. Pařík , 82. T. Rambousek , 88. V. Ježek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - ORŠULÁK Martin (N), DAŇHEL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Hosté jsou v tomto duelu asi mírným favoritem.Tipuji tedy vítězství na penalty nebo jen velmi těsné ve prospěch hostů.