Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice nastřílely Náměšti bůra a odvezly si všechny body


Branky


0

Po debaklu v první kole s Vladislaví si Hrotovice tentokrát samy zastřílely a zaslouženě vyhráli na hřišti Náměšti 5:2. O branky se postarali dva dvougóloví střelci Furiš a Salák, jednu branku přidal Bláha, za domácí snižovali Foretník a Bednář.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrotovice od počátku udávaly tempo

Hned v šesté minutě mohli hosté poprvé zvedat ruce nad hlavu, když Furiš neomylně zamířil zpoza vápna k tyči a nedal Bednářovi v brance šanci. S chutí hrající hosté se dál poměrně jednoduše dostávali do šancí, ale Fukal ani Fiala je nedokázali proměnit. V 27. minutě se tak z druhé branky v zápase mohl radovat Furiš, když střelou z velké vzdálenosti překvapil domácího brankáře - 0:2. I nadále se utkání odvíjelo v hrotovické režii, z mnoha standardek ani rohových kopů už však do poločasu žádná další branka nepadla. Hrotovice si tak připsaly první tři body do letošní tabulky, zatímco Náměšť nad Oslavou - Vícenice se kvůli horšímu skóre propadly na poslední příčku I.A třídy, skupiny B.

Brankové hody v druhém poločase

Definitivně tak o zisku tří bodů rozhodl hlavičkující Bláha, když v 54. minutě upravil stav zápasu na 0:3. V 62. minutě do utkání vstoupil jako střídající hráč hostující kanonýr Salák, který kvůli neabsolvování úplné letní přípravy zatím dostává šance až ve druhém poločase a byl to právě on, který hlavičkou po rozhovém kopu v 76. minutě zvýšil stav už na 4:0. Hosté za rozhodnutého stavu už trochu polevili a výsledkem byl gól z kopačky nejmladšího hráče na hřišti Bednáře, který snížil na 1:4. Čtyřbrankový náskok pak Hrotovicím vrátil opět Salák, který po dalším rohovém kopu tentokráte nohou upravil skóre na 1:5. Tečku za zápasem udělalo snížení domácího Foretníka v poslední minutě.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hrotovice
František Fukal, trenér Hrotovic: Utkání jsme měli ve své režii, už o poločase jsme mohli vést minimálně o čtyři branky, ke konci zápasu jsme za rozhodnutého stavu polevili a výsledkem bylo soupeřovo snížení.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
V. Bednář [-] - J. Heres [-] , J. Křoustek [-] (85. J. Matej [-] ) , I. Foretník [-] , M. Homola [-] , M. Křivánek [-] (68. J. Klíma [-] ) , R. Bednář [-] , M. Veselý [-] , T. Rabušic [-] , L. Vrba [-] , Z. Jonák [-]

Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - S. Hutař [-] , Z. Bláha [-] , J. Novák [-] , M. Růžička [-] (67. J. Kučera [-] ) - M. Blatný [-] , L. Škoda [-] , P. Furiš [-] - P. Fukal [-] (62. M. Salák [-] ) , R. Fiala [-] (80. T. Hadraba [-] ) - M. Holoubek [-]

ŽK: 28. T. Rabušic , 57. L. Vrba - 30. J. Novák .
Hráči zápasu: P. Furiš .
Místo: Náměšť n. Osl.. Počet diváků: 114. Rozhodčí: RYGL Luboš - MÜLLER Jiří, JURKA Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.