M. Němec 9. (p.)
L. Němec 20.
M. Kalina 23.
3:2
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín neproměněné šance z úvodu zápasu mrzely


Branky


9. M. Němec (p.) , 20. L. Němec , 23. M. Kalina - 16. D. Robotka , 88. M. Hladík
0

Na hřiště Křoví zavítal Měřín. Domácí po debaklu v úvodním kole na hřišti Dukovan posílili a následující dva zápasy vyhráli, Měřín do tohoto zápasu neprohrál a hrající trenér Kružík se vracel se svými spoluhráči na místo, které zná dobře ze svého předchozího působení. Domů si však Měřínští především kvůli neproměněným šancím z úvodu zápasu žádné body neodvezli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bratři Němcové byli při chuti

Kdyby to bylo po třech minutách 0:2 pro hosty, nikdo by se tomu nedivil. Jenže nebylo! Šance z úvodu zápasu přitom po brance vysloveně volaly. Hned po rozehrání se řítil sám na brankáře Sáru Řezníček, ale svoji šanci neproměnil. Z rohového kopu pak Kružík orazítkoval tyč domácí branky. Domácí se ale z překvapivého nástupu hostí rychle oklepali a v 9. minutě šli do vedení z pokutového kopu, který suverénně proměnil po faulu Řezníčka na Tichého Martin Němec - 1:0. V 16. minutě  bylo vyrovnáno, když Kružík rozehrál balon na nabíhajícího beka Jonáše, který odcentroval do vápna, Sýkora sklepl na Robotku a bylo to 1:1. Hosté se však z vyrovnání dlouho netěšili, přičemž u toho byl znovu Martin Němec, jenž přihrál míč za obranu svému bratru Lukášovi a ten pěkným lobem  poslal domácí do vedení - 2:1. Utekly pouhé tři minuty, Roštinský našel ve vápně Lukáše Němce, ten přiklepl Kalinovi a na světelné tabuli svítilo - 3:1. Hostujícího Lázničku moho jen mrzet, že ze své samostatné akce Sáru nepřekonal a zápas ještě před poločasem nezdramatizoval.

Hladíkovo snížení již přišlo pozdě

Ve druhém poločase byli hosté lepší, ale domácím se ze zabezpečené obrany celkem dařilo kontrolovat vývoj zápasu. Ve středu hřiště o sobě v jejich podání dávali vědět hlavně Kalina s Martinem Němcem, jejich akcím však chyběla úderná závěrečná fáze. V jednom případě zastavilo střelu Martina Němce i Syslovo břevno. Za Měřínské neproměnil svoji šanci po rohu Šoukal a po pěkných průnicích z lajny nezkrotil svoji horkou hlavu ani mladíček Crkal. Branka Michala Hladíka z rohu dvě minuty před koncem již přišla pozdě, protože hosté neměli čas s výsledkem ještě něco udělat - 3:2. Křoví si připsalo třetí výhru v řadě, Měřín poprvé prohrál.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla (trenér Křoví): Utkání bylo z mého pohledu vyrovnané, hosté mně přišli fotbalovější. Rozdíl byl v tom, že my jsme na rozdíl od nich dokázali proměňovat svoje šance. Tři body z takového zápasu jsou super. Na naší straně chválím Šustáčka, u hostí se mi líbil Kružík.

TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér Měřína): Zápas rozhodl hned úvod zápasu, kdy jsme neproměnili svoje šance, což nás později mrzelo. Je to škoda, protože s výkonem týmu jsem jinak celkem spokojen, byli jsme o něco fotbalovější. Chválím Michala Hladíka.



Sestavy


TJ Sokol Křoví
Z. Sára [-] - R. Roštinský [-] , E. Pollák [-] , J. Beránek [-] , L. Tichý [-] , L. Knotek [-] , M. Němec [-] , M. Kalina [-] , J. Kašpar [-] , L. Němec [-] (59. D. Košut [-] ) , M. Šustáček [-]

TJ Jiskra Měřín
P. Sysel [-] - L. Doležal [-] , D. Jonáš [-] , D. Hrůza [-] (73. T. Hrad [-] ) - M. Sýkora [-] , D. Robotka [-] , L. Řezníček [-] , M. Hladík [-] , T. Láznička [-] (61. V. Crkal [-] ) , K. Kružík [-] - J. Šoukal [-]

Hráči zápasu: M. Šustáček - K. Kružík .
Místo: Křoví. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUCHYŇA Viktor - KRYMOVÁ Martina, HANZL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.