1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínská Svratka letos poprvé ztratila


Branky


0

Na hřiště velkobítešského béčka zavítala Radešínská Svratka, která se v prvních dvou kolech stále ještě vezla na vlně nováčkovské euforie. Diváci byli svědky vyrovnaného utkání, které také skončilo dělbou bodů. Z té byli možná o něco zklamanější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení zajistil Radešínské Svratce krásnou střelou Havránek

První poločas nabídl bojovný fotbal a vyrovnanou hru. Domácí se sice dostali do několika šancí, chyběla jim ale přesnost. Martin Čech hlavičkoval z malého vápna na Šebka, jeho střele ale chyběla razance. Brankář hostí si nadvakrát poradil i se samostatným únikem Rozuma. Radešínská Svratka se sice k nějakým výraznějším šancím v prvním poločase nepropracovala, v 41. minutě však vybojoval míč Havránek a krásnou střelou z rohu vápna se postaral o to, že o poločasové pauze bylo v kabině hostí veselo - 0:1.

Hemala vyrovnal a v závěru odmítl rozhodnout

Druhý poločas byl na fotbalové momenty přece jen o něco hutnější. Hosté mohli jít v šedesáté minutě do vedení, ale touto šancí pohrdli, a to je mělo mrzet. Po faulu brankáře Bartoška na Pekárka, který byl oceněn žlutou kartou, se k exekuci pokutového kopu postavil Michal Šacl, netrefil ale vůbec branku. Svůj smolný zápas završil tentýž hráč o šest minut později, když byl střídán pro zranění. V té samé minutě pak nádherně odcentroval Bartošek a Hemalovi stačilo trefit prázdnou branku - 1:1. Domácí pak ještě několikrát zahrozili, Jelínkova střela z vápna i další Čechova hlavička si však cestu do sítě nenašla. Na druhé straně si Havránek v nejdůležitějším okamžiku předkopl míč a také Pekárek svůj průnik zleva nezakončil úspěšně. Když už to vypadalo na dělbu bodu, dostal se v poslední minutě do samostatného úniku Hemala. Bohužel pro Bíteš však situaci nezvládl, trefil Šebka a nechal Radešínskou Svratku odjet s bodem.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (kapitán Velké Bíteše B): Bod bereme jako ztrátu. Měli jsme podle mého názoru více šancí než soupeř. Na druhou stranu kdoví, jak by se zápas vyvíjel, kdyby hosté za stavu 0:1 proměnili penaltu. Pochvalu si zaslouží Kerber a Ondřej Bartošek.

FK TJ Radešínská Svratka
Michal Strachoň (trenér Radešínské Svratky): Hrálo se těžké bojovné utkání. Z naší strany v prvním poločase v podstatě bez šancí, ve druhém jsme pak neproměnili penaltu a domácí vyrovnali. Z mých svěřenců mě potěšili svým výkonem Havránek a Hudeček.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
J. Bartošek [-] - L. Kopáček [-] , L. Kerber [-] , O. Švanda [-] , O. Mucha [-] - J. Jelínek [-] , R. Hemala [-] , T. Mrňa [-] (87. L. Vašíček [-] ) - M. Čech [-] , D. Rozum [-] (46. P. Antoš [-] ) - O. Bartošek [-] (73. M. Švanda [-] )

FK TJ Radešínská Svratka
R. Šebek [-] - M. Pekárek [-] , J. Dostál [-] (78. A. Jinek [-] ) , L. Kachlík [-] (85. J. Nejedlý [-] ) , V. Šacl [-] , J. Janů [-] , R. Havránek [-] , M. Šacl [-] (66. D. Regent [-] ) , M. Zdražil [-] , J. Novák [-] , O. Hudeček [-]

ŽK: 35. T. Mrňa , 60. J. Bartošek .
Hráči zápasu: L. Kerber , O. Bartošek - R. Havránek , O. Hudeček .
Místo: Velká Bíteš. Počet diváků: 120. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - BÍLEK Zdeněk, POLÁK Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.