Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 17:00

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky padaly až ve druhé půli


Branky


13

Pohledným fotbalem se spoustou šancí ke vstřelení gólu se prezentovaly oba týmy. Ve druhé půli už domácí našli přesnou mušku a rozhodli o třech bodech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohledný fotbal bez branek

Úvodní minuty utkání nabídly solidní fotbal, ale jen mezi šestnáctkami. K zakončení se první osmělil Gembiczki, ale nepřesně. O pár minutek později si na přetažený centr M. Adámka naběhl Kovařík, ale z voleje poslal míč nad bránu, kterou hájil Moravec.

 

Pohlednou akci předvedli hosté, když nestárnoucí Kmoch založil z vlastní poloviny útočnou akci, míč putoval přes Vláška a Miškovského, následoval centr, na který si naběhl právě Kmoch, ale míč mu zůstal uprostřed šestnáctky pod kopačkou.

 

Hráči domácího Slavoje jsou o něco aktivnější a připravují si další šance. Asi největší měl Kovařík, který nebezpečně vystřelil uvnitř vápna, ale Moravec míč vytěsnil na roh. Příležitosti J. Adámka, Gembiczkého či Kesnera neměly patřičnou přesnost.

 

V závěru poločasu pak zahrozili i hosté. Vysunutí Pýchy na Brdíčka nevyšlo, střela Kmocha letěla vedle tyče. Největší gólovku měl na noze Brdíčko, který z penalty napálil z voleje centr Kmocha, ale Jeřábek reflexivním zákrokem svůj tým podržel.

 

Gólový účet načal Honza Adámek

Deset minut po přestávce slaví domácí první gól. Vytažený stoper Kemza zamotal několik borců Štítar, centrem našel hlavu Jana Adámka, který trefil přesně - 1:0. Předtím měl možnost ještě Gembiczki, který ale nedal střele patřičnou razanci.

 

Další útoky se valí na bránu hostů. Už v šedesáté minutě získal míč na polovině hřiště Teslík, ideálně vysunul za obranu Lukáše Vohnického, který přes gólmana zvyšuje na 2:0. Hosté se ještě nstačili vzpamatovat z druhého úderu, když aktivní Gembiczki vybojoval míč a našel Michala Kesnera před prázdnou bránou - 3:0.

 

Po této brance domácí polevili, hosté se snaží korigovat, ale k vážnému ohrožení Jeřábka nedochází. Naopak dobře napadající Joel Mbemba získal míč a sám chybu hostů potrestal - 4:0.

 

Tři minuty před koncem zaznamenali hosté čestný úspěch, když nechytatelnou střelou stanovil konečný výsledek Jakub Miškovský - 4:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: Chtěli jsme klukům ze Štítar vrátit porážku z loňské sezony, ale moc dobře jsme věděli, že to nebude jednoduché. Po celý zápas byla bojovnost na obou stranách, z naší strany bylo asi více příležitostí ke vstřelení branky, ale hosté měli v prvním poločase tu největší. Pokud by padla z jejich kopaček branka, tak by se zápas určitě odvíjel jinak. Druhý poločas jsme začali více aktivněji, což přineslo první branku zápasu a hra se z naší strany více uklidnila. Z naší aktivity pak padly další branky, ale ke konci zápasu jsme měli trochu výpadek a kluci ze Štítar nás potrestali pěknou střelou. Zápas se odehrál v poklidu a byl určitě pohledný pro oko diváka. Opět bych rád poděkoval našim klukům za předvedenou hru, kteří tak mohli poslat vítězný pokřik z kabiny trenérovi Pěknému na dovolenou k moři.

Štítarský SK
Daniel Kmoch, trenér: Kvalitní utkání, které domácí Ratboř rozhodla po nástupu do 2. poločasu. Pro nás škoda, že gólman Jeřábek těsně před přestávkou krásným zákrokem zneškodnil šanci Brdička. Utkání by možná mělo jiný směr. Nezbývá než pogratulovat soupeři a připravit se lépe na domácí utkání příští týden.



Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - J. Mbemba [-] , D. Kemza [-] , L. Vohnický [-] (64. A. Brant [-] ) , M. Teslík [-] , M. Kesner [-] , J. Adámek [-] (66. M. Uher [-] ) , Z. Gembiczki [-] , R. Biško [-] , J. Kovařík [-] , M. Adámek [-]

Štítarský SK
D. Moravec [-] - J. Miškovský [-] , D. Brdíčko [-] , B. Uman [-] , L. Kmoch [-] , P. Pýcha [-] , J. Vlášek [-] , T. Jelínek [-] (50. T. Opolzer [-] ) , F. Hoření [-] (61. K. Horňáček [-] ) , J. Biško [-] , K. Machurka [-]

Hráči zápasu: Z. Gembiczki .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - DOBEŠ Jan (N), KRŠŇÁK Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Štítary měly do startu velmi těžký los. A dokázaly se s ním vyrovnat chvalitebně. Ratboř je naopak zatím v čele OP. Myslím, že dojde na vyrovnaný boj a půjde se do penalt, ve kterých budou šťastnější hosté.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích