2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

21.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž míří dál za postupem!


Branky


5

Na jaře jsou stále bodově stoprocentní a potvrzují roli favorita, i když si na ně soupeři brousí zuby. Řeč je o Kroměříži, která si v 21. kole MSFL poradila v domácím zápase se Slováckem B, a to i přes zdravotní problémy některých hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí bez Sklenáře a Červenky

Oba týmy šly do utkání pozitivně naladěni. Domácí si v minulém kole připsali výhru 1:0 na hřišti Ostravy B a hosté si v domácím utkání poradili s Frýdkem - Místkem, který porazili 5:1.

Domácí trenérský štáb měl před utkáním značné starosti, když ze sestavy kvůli zranění vypadli Sklenář a Červenka. V týdnu pak měli další hráči zdravotní problémy a do poslední chvíle nebylo jasné, kdo utkání zvládne odehrát.

Od úvodních minut se hrálo na obou stranách kombinačně. Oba týmy chtěli mít míč pod kontrolou a postupným útokem si vytvořit šanci k zakončení.

První vážnější situace byla k vidění ve 23. minutě a hned přinesla úvodní branku zápasu. Domácí Cupák si našel po standartní situaci Jelečka volný prostor a hlavou zakončil přesně k tyči. - 1:0 pro Kroměříž!

Ještě před přestávkou měl šanci k navýšení náskoku Mlčoch, ale nezamířil přesně a svou šanci neproměnil.

Do kabin tak odcházeli spokojenější hráči Kroměříže.

 

Slovácko bylo nebezpečné, ale nakonec padlo

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a začali domácím dělat problémy svojí aktivitou a kombinační hrou.

Hned v úvodu druhého dějství se hosté kombinačně dostali až do vápna Hanáků a Polášek, který v minulém zápase zaznamenal gól a dvě přihrávky, se prosadil - srovnal ve 46. minutě na 1:1.

Slovácko se touto brankou dostalo do zápasu a dále působilo aktivně. Bylo přesnější v kombinaci, rychlejší a Kroměříž musela přečkat několik šancí Slovácka.

Hosté se neprosadili a domácí je potrestali, když se v 76. minutě dostal k míči Votava a po individuálním uvolnění zakončil přesně. Kroměříž tak poslal do vedení 2:1.

Slovácko již nedokázalo odpovědět a navíc po červené kartě hostujícího Vincoura ze 78. minuty domácí zápas v poklidu dohráli. I nadále drží 100 % jarní bilaci.

Kroměříž v příštím kole zajíždí do Otrokovic a Slovácko bude hostit Velké Meziříčí.



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér: Jsou to vydřené tři body. Opravdu to kluci nemají jednoduché. Je vidět, že k nám mančafty přijedou s čistým hledím, chtějí nás potrápit, urvat body. Hráči jsou pod tlakem. Dobře vědí, že doma nesmíme ztrácet.




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] - T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] (62. D. Plecitý [-] ) , M. Machálek [-] , O. Tiahlo [-] , P. Zavadil [-] - E. Mlčoch [-] (62. L. Hroník [-] ) , M. Cupák [-] , A. Houser [-] - M. Votava [-] (83. M. Surynek [-] ) , C. Lhotecký [-] (92. Š. Vyhlíd [-] )

1. FC Slovácko B
A. Trčka [-] - V. Bartoš [-] , D. Pisar [-] (85. Š. Gabriš [-] ) , A. Kočí [-] , O. Porč [-] , T. Vincour [-] , l. pernica [-] , I. Aldin [-] , D. Kratochvíla [-] (60. T. Koryčan [-] ) , V. Pak [-] (77. E. Yohanna [-] ) , M. Polášek [-] (60. M. Kudela [-] )

ŽK: 56. T. Matoušek , 63. L. Hroník , 88. T. Jeleček - 31. T. Vincour , 51. O. Porč , 55. A. Kočí , 83. D. Pisar . ČK: 78. T. Vincour .
Počet diváků: 386. Rozhodčí: Páral Roman - VEJTASA Simon, SLABÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Lukáš Duda
Tip experta: výhra domácích

Bude to určitě zajímavý zápas, ale myslím si, že i kdyby přijelo Slovácko s posilami, tak Kroměříž potvrdí roli favorita a utkání zvládne. Tipuji jedničku, Kroměříž zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích