2:1
(1:0)
70. R. Rous
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice urvaly výhru


Branky


0

V zápase Hrotovic B - Kralice viděli domácí fanoušci vítězství svého týmu, ale také jednu červenou kartu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól padl z penalty

Hrotovické béčko nastoupilo povzbuzeno výhrou z minulého kola, kdy přehrálo loňského účastníka Okresního přeboru z Budišova. Svěřenci trenéra Svobody si určitě věřili v další vítězství, tentokrát před domácím publikem. Kralice přijely do Hrotovic v deseti lidech. Úvodních třicet minut hrozili domácí ofenzivními výpady. První gól taky padl hned v 8. minutě, kdy se z penalty prosadil domácí záložník Michal Blatný. Jinak se místy hrála holomajzna, která moc velkou podívanou nepřinesla. Domácí Hrotovice chtěli přidat další branky, ale při nakopávaných míčích měli hosté výškovou převahu a při jejich odehrávání byli důrazní. První poločas už žádný gól nepřinesl a tak se šlo do kabin s hubeným výsledkem 1:0.

Michal Blatný rozhodl o výhře Hrotovic

Po obrátce se domácí Hrotovice snažili opět zaskočit svého soupeře rychlou brankou, ale Jaroslav Chadim ošemetné chvíle před svojí brankou vyřešil. Kralice se však také snažily o dobytí Hrotovické branky, kterou bezchybně hájil Vítězslav Škoda. V 57. minutě se začervenalo před očima Libora Otavy. Poslal tak domácí do deseti. Kralice chtěly tento moment potrestat, ale po jednom jejich výpadu se ve 62. minutě dostal k míči z brejkové situace Michal Blatný. Do té doby dokázal zahodit několik šancí, ale ve zmíněné minutě se již nemýlil a poslal do dvougólového trháku. Hosté ještě dokázali zmobilizovat síly a snížili v 70. minutě na 1:2. Domácí si už ale vítězství vzít nenechali a potěšili tak 80 přítomných diváků.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice B
Svoboda, trenér Hrotovic B: Tři body byly pro nás velkým úspěchem. Po červené kartě nás hosté přehrávali a měli dvě vyložené šance. Naše vítězství jsme ubojovali. Velká spokojenost s výsledkem i s předvedenou hrou.




Sestavy


Sokol Hrotovice B
V. Škoda [-] - M. Virgl [-] (40. D. Kunčík [-] ) , T. Hadraba [-] , O. Harant [-] , J. Čtvrtníček [-] - D. Florian [-] (75. D. Denemarek [-] ) , J. Kučera [-] (90. L. Dvořák [-] ) , M. Harant [-] , M. Blatný [-] (80. J. Virgl [-] ) - L. Votava [-] , M. Horák [-]

FC Kralice n.Oslavou
J. Chadim [-] - M. Dymáček [-] , R. Rous [-] , T. Chadim [-] , P. Němec [-] - M. Břoušek [-] , M. Tomek [-] , M. Široký [-] , J. Kopeček [-] - D. Janoušek [-]

ŽK: 25. T. Hadraba - 33. J. Kopeček , 51. M. Břoušek . ČK: 57. L. Votava .
Hráči zápasu: J. Čtvrtníček , O. Harant , M. Blatný .
Místo: Hrotovice. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.