Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šestigólový zápas bez vítěze


Branky


0

V souboji dvou nováčku Okresního přeboru si oba týmy rozdělily po jednom bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o branku

V devátém kole Okresního přeboru na sebe narazili dva nováčci soutěže. Domácí Věchnov byl jasným favoritem zápasu, i když do utkání nastupoval až z jedenácté příčky tabulky. Vír byl zatím překvapivě před svým soupeřem na příčce deváté. V minulém ročníku III.třídy se Víru nepodařilo ve dvou vzájemných střetnutích vstřelit svému soupeři z Věchnova ani jednu branku. Věchnov vyhrál oba duely 2:0 a 5:0. V domácím prostředí si domácí připsali zatím jen jednu domácí prohru. Hned ve druhé minutě se potvrdilo pravidlo, nedáš, dostaneš, když domácí kanonýr Ondřej Ostrýž selhal tváří v tvář proti hostujícímu gólmanovi Jaroslavu Skoumalovi. Hned z protiútoku hosté vybojovali roh, po kterém ve skrumáži skóroval Ondřej Rychlý. Poté převzali iniciativu domácí a zaslouženě otočili skóre na 2:1, když se trefil Jiří Bílek a Vojtěch Kroupa. Domácí diváci odcházeli na poločasovou přestávku spokojeni a očekávali ve druhé půli další branky v Skoumalově síti.

Věchnov neudržel dvougólový náskok

Když na začátku druhého poločasu přidal třetí gól Petr Kučera, vypadalo to, že je o domácí výhře rozhodnuto. S tím se ale hosté z Víru nesmířili  a postupně začali kontrolovat hru a dokázali srovnat na 3 : 3.  Nejprve se trefil v 60. minutě podruhé v zápase Ondřej Rychlý, a vyrovnání zařídil v 71. minutě David Lahodný. Domácí záloha a útok se úplně vytratily a práci měla pouze domácí obrana s výborně chytajícím brankářem Starým, kterému mohou domácí děkovat za bod. Domácí Věchnov se díky uhranému bodu neposunul v tabulce a zůstal jedenáctý. Věchnov poskočil na místo osmé.



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
Pavel Šípek, trenér Věchnova: Nepovedl se nám vstup do zápasu, kdy jsme zbytečně inkasovali. Po té jsme do stavu 3:1 byli jasně lepším týmem a místo toho, aby jsme v klidu dohráli zápas, přestali jsme hrát a strachovali se o výsledek a to můžeme děkovat brankáři Starému, že máme alespoň bod.

Jiskra Vír
Marek Matuška, trenér Víru: Úvod utkání patřil našemu družstvu.Poté domácí vyrovnali po dosti nesportovním momentu. My se pod vlivem této situace přestali totálně koncentrovat na hru a domácí celek začal ve hře naprosto dominovat. Třetí inkasovaná branka nás paradoxně nakopla. Ve finálním zúčtování s ohledem na tlak a brankové příležitosti , které jsme si za druhý poločas vytvořili , je jeden bod zřejmě málo.



Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - J. Vrbka [-] , J. Bílek [-] - V. Hulák [-] , R. Pivko [-] , P. Soudek [-] - O. Ostrýž [-] , V. Kroupa [-] , J. Smolík [-] - P. Kučera [-] , P. Malý [-]

Jiskra Vír
J. Skoumal [-] - K. Řehoř [-] , L. Viktorin [-] , J. Dufek [-] - J. Smolík [-] , V. Skoumal [-] , M. Matuška [-] , D. Lahodný [-] , R. Škrabal [-] (44. J. Preisler [-] ) - O. Rychlý [-] , D. Šenkýř [-] (81. J. Loukota [-] )

ŽK: 34. P. Kučera - 25. D. Šenkýř , 34. M. Matuška , 41. L. Viktorin , 51. J. Dufek .
Místo: Věchnov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: BULA Nikola - LANDSMAN David, BŘEZINA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.