3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov porazil Dolní Rožínku tříbrankovým rozdílem


Branky


0

Bohdalov znovu ukázal, že v domácím prostředí body nerozdává a porazil Dolní Rožínku jednoznačně o tři góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl branku do sítě Dolní Rožínky

V pátém kole Okresního přeboru proti sobě nastoupily dva sousedé v tabulce, kteří si po čtyřech kolech připsali po sedmi bodech. Bohdalov byl v zápase přeci jen favoritem. Obě své domácí utkání vyhrál a  jasně přehrál favorizované Hamry 3:1 a v posledním domácím utkání Počítky 4:2. Průběh utkání ovlivnil silný vítr. Utkání bylo v prvním poločase vyrovnané. Obě mužstva si vytvářela šance, ale bez gólového zakončení. Střely hostujících útočníků pochytal domácí brankař Martin Mundok. Střely domácích končily těsně vedle. V 38. minutě se po rychlém protiútoku z pravé strany prosadil ve skrumáži Radovan Henzl a domácí se ujali vedení. Tento stav se dokonce poločasu nezměnil.

Bohdalov potvrdil vítězství dvěma brankami

V druhém poločasu si hosté hned po příchodu z kabin vytvořili dvě gólové šance, ale Pavel Bartoněk a Jan Čermák stříleli těsně vedle. Domácím se proti větru nedařilo kombinovat, vytvářeli chyby a hosté hrozili z rychlých brejků. Uklidnění přinesla 58. minuta, kdy po centru Radovana Henzla z pravé strany zvýšil Jakub Šimek na 2 : 0. Hosté už fyzicky odpadli a domácí v 73. minutě po nedorozumění obrany upravili výsledek Jiřím Wassebauerem na konečných 3 : 0. V závěru mohli domácí ještě zvýšit, ale střely Jakuba Šimka, Vojtěcha Koukala a Libora Hanycha skončily nad bránou. Domácí si tak připsali i třetí domácí vítězství a před svými fanoušky zůstávají stoprocentní. V tabulce se domácí Bohdalov udržel na čtvrtém místě, hosté z Dolní Rožínky jsou sedmí.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal, trenér Bohdalova: Do utkání jsme šli s cílem zaskočit hosty hned v úvodu a rozhodnout zápas. Vytvořili jsme si převahu, ale šance jsme nedokázali proměnit. V druhém poločase jsme se nechali zbytečně zatlačit a mohli jsme inkasovat. Druhý gól nás uklidnil a soupeře jsme již k ničemu závažnějšímu nepustili.

TJ Baník Dolní Rožínka
Petr Štěpánek, trenér D. Rožínky: Domácí vyhráli zaslouženě. Škoda, že jsme zápas ve druhé půli více nezdramatizovali.



Sestavy


Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - D. Křesťan [-] (72. L. Hanych [-] ) , R. Henzl [-] (66. J. Wasserbauer [-] ) , J. Šimek [-] , V. Koukal [-] , P. Jaroš [-] , A. Neuman [-] , T. Klimeš [-] , R. Chytal [-] , Z. Novotný [-] , V. Pokorný [-] (75. O. Chalupa [-] )

TJ Baník Dolní Rožínka
J. Ambrož [-] - J. Večeřa [-] (74. Z. Konček [-] ) , R. Baláž [-] , J. Bílek [-] (58. K. Kovalčík [-] ) , M. Fendrych [-] , P. Bartoněk [-] , P. Mitáš [-] (77. T. Kliment [-] ) , P. Vondruška [-] , V. Kopecký [-] , O. Chocholáč [-] , J. Čermák [-]

ŽK: 51. A. Neuman - 31. P. Vondruška , 75. Z. Konček .
Hráči zápasu: R. Henzl .
Místo: Bohdalov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: SEDLÁŘ Filip - LHOTSKÝ Filip, KŘESŤAN Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.