1:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry B po výhře udržely vedení v tabulce


Branky


0

V jednom z magnetů kola se střetla v tabulce šestá Radešínka B s vedoucími Hamry B. Domácí poprvé v sezóně prohráli. Hamry si vedou jako nováček výtečně a po výhře 4:1 nadále vedou tabulku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do jednogólového vedení

V devátém kole III. třídy se v Radešínské Svratce sehrálo utkání dvou rezerv. Té domácí se postavil lídr tabulky z Hamrů. Domácí podávají hlavně v domácím prostředí výborné výkony. Čekalo se tedy, jak si domácí šestý celek tabulky povede v tomto ostře sledovaném zápase. Radešínská Svratka nastoupila do zápasu oslabena o tři klíčové hráče záložní řady a na jejich výkonu se to dosti podepsalo. Začátek zápasu se nesl v duchu nepřesností. První vážnější akce hostů skončila v desáté minutě brankou. Hamry zahrály do pokutového území přímý kop, nedůsledná obrana domácích odhlavičkovala míč pouze na penaltu, kde zůstal osamocen Martin Fila a míč poslal do brány Milana Petra 0:1. Po vstřelené brance si hosté jako přes kopírák vytvořili dvě šance. Po nedůrazu v obraně domácích, kdy si dávali obránci přednost, se dvakrát před brankářem Petrem objevili hráči Hamrů. Jejich šance ale zlikvidoval strážce domácí svatyně. Ke konci poločasu se osmělili i domácí, ale dalekonosná střela Petra Novotného minula jen těsně šibenici branky, střeženou Lukášem Bencem. To byl jediný světlý moment, který domácí v prvním poločase předvedli. Šedesát diváků proto mířilo na přestávkovou klobásu s vidinou zlepšeného výkonu ve druhém poločase.

Hamry kralovaly i ve druhém poločase

Do druhého poločasu vstoupili domácí jako vyměnění a začali konečně hrát svoji hru. Obrovská individuální chyba v obraně domácích je ale definitivně srazila na kolena. Chybu využil v 53. minutě Miloš Smejkal a po kličce domácímu obránci vystřelil do protipohybu brankáře Petra a poslal Kladiváře z Hamrů do dvougólového vedení. Po obdržené brance domácí v 64. minutě zaútočili a po centru Bohumila Jandourka trefil Ivo Plhal břevno Bencovi branky. Násleně se hra přenesla před domácí branku, kde zůstal nepokryt na malém vápně David Hrstka a Hamry vedly 0:3. Hned po rozehrání ztratili domácí další míč a po další chybě ve vlastním vápně se k míči dostal Miloš Smejkal a třetí střelou, která šla ve druhém poločase na branku domácích, zvýšil již na 0:4. Domácí byli zralí na ručník, ale zbytek zápasu chtěli dohrát se ctí. Měli dokonce dvě šance po střelách Petra Novotného a Bohumila Jandourka, ale ty zůstaly nevyužity. Hosté vyslali také tři rány, ale ty se nevešly mezi tři tyče a skončily vysoko nad. Čestný gól si nakonec domácí připsali v 85. minutě. Martin Kříž vystřelil doprostřed brány, kde jeho střelu vyrazil Benc před sebe. S následnou dorážkou Kříže si ještě znovu Benc dokázal poradit, ale na třetí dorážku z kopačky Havlíčka již reagovat nestihl 1:4. Tímto skórem také zápas skončil i po posledním hvizdu rozhodčího Jana Žilky.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka B
Petr Jozífek, hráč R. Svratky B: Absolutně zasloužená výhra hostů. Náš nedůrazný, podprůměrný, bezkrevný výkon plný nepřesností a chyb, vyzněl jasně pro hostující hráče Hamrů.

FC Hamry nad Sázavou B
Jiří Kolarik, hráč Hamrů B: Zasloužená výhra po bojovném výkonu. První poločas jsme byli lepší než soupeř a odměnou byl první gól. V druhé půlce začal hrát soupeř na 3 útočníky a dostával nás trochu pod tlak, ale dokázali jsme se s tím vypořádat a po chybách soupeře v obraně dokázali přidat další góly, které rozhodly zápas. Soupeř pak už jen korigoval skóre za stavu 4:0.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka B
M. Petr [-] - J. Janů [-] , P. Jozifek [-] , T. Kříž [-] (62. M. Kříž [-] ) , P. Stehlík [-] (70. L. Skryja [-] ) - B. Jandourek [-] (46. O. Havlíček [-] ) , J. Poul [-] , P. Novotný [-] , P. Veselý [-] - I. Plhal [-] (71. P. Sáblík [-] ) , J. Dvořák [-] (73. T. Kilian [-] )

FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - M. Poul [-] (70. I. Sojma [-] ) , A. Zátopek [-] , F. Chlubna [-] , Š. Vrša [-] - J. Kolarik [-] , M. Gregar [-] (82. M. Černý [-] ) , L. Sýs [-] , D. Hrstka [-] (72. R. Martaus [-] ) - M. Srnský [-] , M. Fila [-] (50. M. Smejkal [-] )

ŽK: 21. F. Chlubna .
Hráči zápasu: M. Smejkal .
Místo: R. Svratka. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Žilka Jan st. - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.