P. Šejnoha 32. (p.)
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 17:00

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Borek se dál trápí, doma nestačil na Radonice


Branky


5

Na půdu posledního Velkého Borku přijely Radonice, které na tom v tabulce také nejsou nejlépe. A kdy jindy se odpíchnout od výhry a zabojovat o záchranu, než teď? Velký Borek však nečekalo nic jednoduchého. Radonice měly za sebou dvě porážky od dvou aspirantů na postup, a tak si dnes chtěly na posledním mužstvu tabulky spravit chuť.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly a vedení hostů

Od úvodního hvizdu byly lepší Radonice a Velký Borek se trápil. Směrem dopředu to nešlapalo, nepřicházely ani žádné náznaky šancí. 

 

V 10. minutě se dostali do vedení hosté. Po střele z dálky neudržel domácí gólman míč v rukavicích, a tak z dorážky poslal Radonice do vedení Ivan Zhabokrytskyi.

 

Ve 32. minutě se domácím podařilo vyrovnat. Po faulu hostujícího Mejsnara zahrával Velký Borek pokutový kop. Ten bezpečně proměnil Petr Šejnoha, a domácí se tak mohli radovat.

 

Remízový stav však nevydržel dlouho. Po šesti minutách se Radonice znovu ujaly vedení. Po individuální akci se trefil skvěle hrající Pekárek.

 

Poločas tak skončil 2:1 pro hostující celek.

Bezbrankový druhý poločas znamenal výhru Radonic

Do druhé půle nastoupili s větší chutí domácí. Bylo vidět, že chtějí vyrovnat a že mají touhu minimálně po jednobodovém zisku. Byli důraznější, bojovnější a Radonice skoro nepustili za půlku. Bohužel pro ně si však nedokázali vytvořit moc šancí. Hra po zemi skřípala, včetně finální fáze.

 

Dvě minuty před koncem si však Velký Borek dokázal vytvořit stoprocentní příležitost. Balón však skončil nad břevnem.

 

Hostující Radonice se tak dokázaly ve druhém poločase ubránit a z Velkého Borku si vezou důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Velký Borek
Zbyněk Štrupl: Špatný výkon, takhle se prostě o záchranu nehraje. Bylo to pro mě obrovské zklamání, hlavně první poločas, to byla katastrofa. Soupeř zaslouženě vyhrál.:

TJ Slavia Radonice
Josef Ženatý: Jsem spokojen. Věděli jsme, že hrajeme s posledním, takže jsme chtěli a hlavně potřebovali vyhrát, a to se nám povedlo. Měli jsme málo lidí, jelikož současně hrál i náš B-tým, takže jsme to museli nějak rozdělit. Spoustu hráčů chybělo také kvůli nemoci, to samé u soupeře, co jsem se tak bavil před zápasem. Ještě bych chtěl také pochválit domácí prostředí. Hodně lidí, pěkné zázemí, takže to se mi líbilo.:



Sestavy


SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - M. Mihalík [-] , L. Šimral [-] - J. Ryba [-] , M. Junek [-] , P. Jeřábek [-] - F. Lamač [-] - T. Krajník [-] (46. J. Kováč [-] ) , P. Šejnoha [-] , J. Jindřich [-] , M. Minář [-]

TJ Slavia Radonice
J. Domlátil [-] - M. Pekárek [-] , M. Sop [-] , Š. Šťastný [-] , L. Bezkočka [-] (76. P. Houštecký [-] ) , A. Moravec [-] , I. Zhabokrytskyi [-] (55. V. Jindra [-] ) , M. Doležal [-] , J. Janík [-] , M. Hrubeš [-] , K. Mejsnar [-]

ŽK: 42. M. Minář , 74. P. Šejnoha , 85. P. Jeřábek - 60. M. Hrubeš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hanák Leoš - NOVOTNÝ Lukáš, VYHNAL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Dominik Zdržálek
Tip experta: remíza

Oba týmy budou chtít zvítězit, ale opět zde vidím remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích