4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice jasně porazily Štěnovice


Branky


17. A. Faltys , 20. O. Šabek , 44. A. Rojt , 61. J. Karásek
19

Domácí po prohře v Hrádku neponechali nic náhodě a do utkání vstoupili aktivně. První poločas byl v naprosté režii Horažďovic, kterým se podařilo vstřelit tři branky. Hosté se po většinu času pouze bránili a nedokázali si vypracovat vyložené šance. V druhé půlce si domácí zápas pohlídali a přidali ještě jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii domácích

Od začátku prvního poločasu byli jasně lepším týmem domácí. Jejich dobrá kombinační hra dělala hostům velké problémy a v úvodních minutách Štěnovice hasily několik nebezpečných šancí soupeře. V 17. minutě se po pěkné akci ocitl v dobrém postavení domácí Faltys a přesným zakončením vstřelil první gól zápasu. Po zranění od začátku utkání nastoupil Šabek a byl to právě on, kdo o tři minuty později přidal druhou branku domácího týmu. Štěnovice byly celý první poločas hodně zatažené a s velkým nasazením se bránily, nicméně ani jejich snaha nezabránila třetímu gólu soupeře, který vstřelil ve 44. minutě Rojt

Horažďovice si pohlídaly zbytek zápasu

Do druhé půlky vstoupili opět lépe domácí a chytrou kombinační hrou snadno přehrávali soupeře. V 61. minutě se po rychlé akci ze strany prosadil Karásek a bylo to už 4-0. Cca od 65. minuty Horažďovice trochu zvolnily tempo a už si nevytvářely tak jasné šance, jako tomu bylo v prvním poločase. Štěnovice toho nevyužily a nadále působily hodně pasivním dojmem. Domácí si hráli svoji hru a neproměnili několik dalších šancí, při kterých se vyznamenal zejména brankář hostujícího týmu. Domácí po výborném výkonu zaslouženě získali tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: Do tohoto zápasu jsme vstupovali s jasným cílem odčinit porážku v Hrádku, soupeře od začátku přehrávat kombinací ve velkém pohybu a snažit se co nejrychleji rozhodnout zápas. Tato taktika se nám od začátku dařila, prakticky se hrálo na polovině hostujícího celku a bylo jen otázkou, kdy převahu proměníme v góly. To se do poločasu povedlo hned třikrát, kdy jsme po pěkných rychlých akcích rozhodli zápas. Ve 2. poločase jsme trochu ubrali na intenzitě, i tak jsme měli zápas pod kontrolou a přidali jeden gól, i když jich mohlo být více. Všechny hráče musím pochválit za dobrý poctivý výkon, zvláště jsme rádi, že se po zranění v dobré formě ukázal náš Ondra Šabek.

TJ Sokol Štěnovice
Václav Stuchl, brankář: Bohužel od začátku se hrálo převážně na naší polovině. Domácí si díky dobrému pohybu a kombinaci vytvářeli velký tlak, který dokázali přetavit v poločasové vedení 3:0. Opět jsme bojovali, ale bohužel kvalita a fotbalovost byla na domácí straně. V druhé půli se obraz hry nezměnil, domácí se dál tlačili do šancí a my jsme jen se štěstím odolávali, buď se domácí netrefili mezi tyče nebo nás podržel náš brankář. Bohužel to vypadá, že letošní sezóna bude opět boj. V dalším kole přivítáme doma tým Pačejova, tak snad konečně prolomíme bodovou i střeleckou smůlu.



Sestavy


FK Horažďovice
J. Forman [-] - J. Pavlík [-] (65. J. Pivnička [-] ) , M. Lojík [-] , J. Janouškovec [-] (46. J. Karásek [-] ) , M. Mlnařík [-] , A. Rojt [-] , O. Šabek [-] , T. Jůda [-] , A. Faltys [-] , J. Kodýdek [-] (59. F. Marc [-] ) , M. Šedivý [-]

TJ Sokol Štěnovice
V. Stuchl [-] - L. Kohút [-] , T. Hucl [-] , . Koželuh [-] (46. F. Kobza [-] ) , M. Fabián [-] , P. Volf [-] , M. Boček [-] , J. Jůza [-] , M. Kokoška [-] , T. Fink [-] , M. Matoušek [-]

ŽK: 79. J. Jůza .
Hráči zápasu: M. Šedivý .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Petrželková Kateřina - JAKŠ Jan, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Tomáš Partyngl
Tip experta: výhra domácích

Horažďovice budou mít výhodu domácího prostředí a určitě budou chtít napravit zaváhání s Hrádkem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza