3:2
(1:0)
68. L. Petrů
72. L. Petrů (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zavidov na domácí půdě těsně zvítězil.


Branky


12. D. Žďánský , 78. J. Klouček , 84. M. Zuda - 68. L. Petrů , 72. L. Petrů (p.)
0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy Zavidov a Kácov...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka poločasu padla ve 12. minutě, pak byl klid.

Na programu nedělního podvečera bylo v Zavidově utkání pátého kola 1.A třídy skupiny A. Do Zavidova se o body přijeli poprat hráči z Kácova. Na utkání se přišlo podívat jen slabých 60 diváků, což není moc, ale vzhledem k počasí se nebylo čemu divit. Utkání přijel řídit hlavní rozhodčí Martin Vlk, kterému na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí Patrik Roth a Miroslav Vlk. Rozhodčí nemusel naštěstí řešit žádný větší problém, na rozdíl od jiných zápasů 5. kola, ve kterých padali dokonce i červené karty.

 

První branka utkání padla již ve dvanácté minutě prvního poločasu. O tuto branku se postaral Dominik Žďánský. Byla to zároveň jediná branka, kterou jsme mohli v první půli vidět, jelikož žádná další nepadla. Rozhodčí v prvním poločase nenastavil ani jednu minutu a tak se šlo po 45ti minutách hry do šaten za těsného stavu 1:0 pro domácí Zavidov.

Góly začaly padat druhý poločas.

V druhé polovině utkání se poprvé trefil hostující tým. V 68. minutě vyrovnal na 1:1 Lukáš Petrů. V 72. minutě se mu pak podařilo vstřelit další branku z pokutového kopu a stav tedy byl 2:1. V 78. minutě vyrovnal domácí Josef Klouček na 2:2. Pár minut potom, v 84. minutě se podařilo Matějovi Zudovi z Nespek vstřelit branku a dostat tak svůj tým do vedení. To si domácí udrželi až do konce a tři důležité body zůstaly doma. Hosté tedy odjeli z porážkou, i přesto, že bojovali, seč jim síly stačily, ale nevyšlo to. Nezbývá jim tedy nic jiného, než se soustředit na další utkání a pokusit se vyhrát.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Jaroslav Hamouz - trenér Zavidov: Zezačátku jsme nehráli úplně nejlépe. Probrali jsme se až trochu déle. Fotbal dnes "plakal", protože se nehrálo kvalitní utkání. Spokojenost je tedy pouze se třemi body, které jsme získali.




Sestavy


FC 05 Zavidov
J. Kukla [-] - V. Beneš [-] , M. Polák [-] (63. D. Štiller [-] ) , R. Vanický [-] (52. J. Jančařík [-] ) , P. Liprt [-] - O. Krejza [-] , D. Žďánský [-] (78. M. Zuda [-] ) , J. Škyta [-] (68. J. Klouček [-] ) , V. Geier [-] - P. Exner [-] (84. M. Dvořák [-] ) , T. Korčák [-] -

AFK Kácov
J. Gabriel [-] - M. Švec [-] (46. M. Habal [-] ) , K. Houdek [-] , J. Kabát [-] , M. Zeman [-] - O. Cettl [-] , T. Albrecht [-] , K. Moudrý [-] , D. Průcha [-] - P. Červeňák [-] (60. L. Petrů [-] ) , D. Vlasák [-]

ŽK: 33. P. Liprt , 50. R. Vanický - 80. K. Houdek .
Místo: FC 05 Zavidov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vlk Martin - VLK Miroslav, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.